У Кременчуці з'явиться більший брат льодової арени «Айсберг»

20.02.2017, 13:28 Переглядів: 8 226

У Кременчуці з'явиться більший брат льодової арени «Айсберг»

Керівництво хокейного клуб “Кременчук” має в планах побудувати більшу льодову арену

Головний тренер національної збірної України і генеральний менеджер хокейного клубу «Кременчук» Олександр Савицький на святкуванні 5-річчя арени “Айсберг” заявив про будівництво нової льодової арени.


- Керівництво на чолі з Сергієм Мазуром зараз працює над тим, що у “Айсберга” незабаром з'явився великий брат - нова більш містка арена, - зазначив Олександр Савицький.

 

Нагадаємо, у Кременчуці також планують реконструювати стадіон "Кредмаш" та розпочати будівництво палацу спорту для ігрових видів спорту (баскетбол, волейбол, футзал).


19 лютого СК «Айсберг» відзначив свій 5-річний ювілей. Святкова програма розпочалася з виступу фігуристів. Одразу після цього відбувся хокейний матч “Зірки України” - “Зірки Кременчука”.

 

У Кременчуці з'явиться більший брат льодової арени «Айсберг»


Команду Зірок України представили: воротар: 1. Владислав Бруль, захисники: 7. Андрій Овчинников 2. Ігор Юрченко 29. Олександр Муханов 19. Анатолій Нагірняк, нападники: 15. Олександр Яковенко 11. Олександр Кондратьєв 8. Дмитро Христич 17. Ігор Люлюк 18. Сергій Рублівскій 13. Артем Скрицкий. Тренер: Павло Міхонік


Зірки «Кременчука»: воротар: 1. Олег Петров, захисники: 55. Олександр Савицький 11. Андрій Башко 22. Володимир Дзюба 3. Герман Десятников, нападники: 25. Сергій Мазур 77. Артем Гніденко 12. Максим Слиш 99. Юрій Яцуха 5. Володимир Олійник 24. Дмитро Підгурський. Тренер: Михайло Кириленко.


У рівному протистоянні, команди з перемінним успіхом обмінювались шайбами. Матч хокейних зірок Кременчука та України закінчився з рахунком - 8:8.


У поєдинку двічі закинутими шайбами відзначився президент «Кременчука» Сергій Мазур, по голу на свій рахунок записали генеральний менеджер Олександр Савицький і головний тренер Дмитро Підгурський.

 


Серед вболівальників розіграли призи: шампанське, цукерки та клубну сувенірну продукцію та розіграли вісім річних абонементів на ковзанку і тренажерний зал «Айсберга». В кафе всіх охочих пригощали тортом. А на бенкеті адміністратор «Кременчука» Денис Олійник вручив гравцям «Зірки України» 15 кілограм тарані з Кременчуцького водосховища.


Як повідомляє прес-служба клубу, після матчу знаменитий захисник «Зірок України» Андрій Овчинников (бронзовий призер чемпіонату СРСР-1985 складі «Сокола»), який запам'ятався в поєдинку зірок сольними проходами через весь майданчик, сказав:

 

- Шкода, що не вдалося сьогодні виграти. У Кременчуці побував вперше - місто і свято сподобалися. Якби у всіх українських містах було таке ставлення до хокею як тут, то національна збірна України завжди б грала в Топ-дивізіоні на чемпіонатах світу.

 

У Кременчуці з'явиться більший брат льодової арени «Айсберг»

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Ірина Василенко ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх