Кременчуцькі охоронці затримали любителів металу

31.10.2015, 13:05 Переглядів: 2 729

Кременчуцькі охоронці затримали любителів металу

Двоє невідомих зрізали телефонні кабелі

Працівниками наряду групи затримання Кременчуцького відділу держохорони було затримано двох невідомих, які випалювали попередньо зрізані телефонні кабелі. Про це повідомляє пресс-служба міліції.

 

В нічний час доби, прямуючи по маршруту патрулювання по одній з центральних вулиць Кременчука, держохоронці помітили на пустирі вогнище та густі клуби диму.

 

Для з’ясування ситуації працівники ДСО під’їхали до вогнища, де помітили двох молодиків напідпитку, які займались випалюванням з телефонних кабелів кольорового металу. Побачивши правоохоронців, невідомі чоловіки намагались втекти, але були затримані.

 

Кременчуцькі охоронці затримали любителів металу

 

Затримані громадяни намагались запевнити правоохоронців, що жмути телефонного кабелю вони знайшли, але про інший спосіб їх придбання засвідчили предмети, знайдені під час огляду місця події, а саме: сокира, ножиці по металу, ніж, а також лом для відкриття комунікаційних люків.

 

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кременчуцького міськвідділу внутрішніх справ. Затриманих було доставлено в Кременчуцький міськвідділ, де встановлено їх особи. Ними виявилися 28-річні кременчужани, один з яких раніше судимий.

 

Кременчуцькі охоронці затримали любителів металу

 

На даний час вирішується питання про порушення кримінального провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Нагадаємо, що в поточному році кременчуцькі держохоронці вже неодноразово затримували любителів кольорового металу під час пошкодження ними телефонних мереж, що належать ПАТ «Укртелеком».

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх