З 10 листопада у Кременчуці школярі 5-11 класів повернуться за парти

9.11.2020, 12:31 Переглядів: 15 937 Коментарів: 4

 

Проте робота закладів культури залишиться під забороною у нашому місті

З 10 листопада у Кременчуці школярі 5-11 класів мають повернутися за парти. Таку інформацію підтвердила ТЪ віцемер Ольга Усанова. 


Нагадаємо, у п'ятницю, 6 листопада, міський голова Віталій Малецький сповістив про те, що Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ надав завищені дані, на основі яких державна та обласна комісії ТЕБ і НС віднесли Кременчук до червоної зони епіднебезпеки.



9 листопада на апаратній нараді голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов підтвердив, що справді допустили статистичну помилку, наразі неточності виправили і внесуть зміни до протоколу регіональної комісії ТЕБ і НС.


- Фактично по критеріях місто Кременчук зараз можна відносити до помаранчевої зони, юридично після рішення комісії державної ТЕБ і НС і обласної комісії ТЕБ і НС у нас червона зона. Дуже багато підприємців, дуже багато батьків перш за все дзвонили з приводу шкіл і роботи в форматі умовно червоної зони і просили переглянути дане рішення для міста Кременчука в бік зняття тих обмежень, які є для червоної зони, - сказав на нараді мер Малецький.


Тож школи по Кременчуку не закриватимуть, але, за словами Олега Синєгубова, закладам культури та іншим суб'єктам, яким заборонено працювати у червоній зоні (у ній знаходиться уся Полтавщина), не дозволять відновити роботу.


Натомість учнів середніх та старших класів у нашому місті чекає комбіноване навчання, як після виходу з осінніх канікул – частина уроків проходитиме у школі, частина – дистанційно.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ukraina24.segodnya.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

137
9 листопада 2020 14:17

Задньої дає Малецький.

А все тому, що якщо ми у червоній зоні, то має кафе/ресторани закрити тощо. І посилити карантинні заходи. 

 

Добре, нехай ми є оранжева зона. Але ну яка ж дурня зі школами!

 

А тепер міркуваємо. Який сенс у 3-4 уроках щодня? Нащо скорочувати тоді навчальний день?

І за цей час можна обмінятися вірусом. 

Для чого скоротили? Логіки нуль. 

Що 7 уроків, що 3 уроки - учні все одно контактують без соціальної дистанції і без масок. То тоді нащо це робити? Або повний навчальний день, або карантин вводьте.

Бо зараз буде таке: школярі після 3 або 4 уроків поспішають додому, бо потім їх вдома чекає дистанційне навчання з решти предметів.neutral_face Морока і дітям, і вчителям.


65 3
0
9 листопада 2020 14:53

Я проти змішаного навчання, це маразм! Поверніть на цей період дистанційне!


28 6
0
9 листопада 2020 15:37

ни уму, ни сердцу...

уже сделайте нормальную дистанционку или нормальное обучение


19 0
1 031
9 листопада 2020 15:50

Повторюсь. Вот не понимаю МОЗ и МОН , зачем школьникам сидеть по "три" урока в школах, а остальные уроки потом дома онлайн ??? Что поменяется ? Получается, дети в школах все равно же контактируют (кроме того,многие передвигаются общественном транспорте и т.д..) . Или три урока - не считается контактом ? Что за тупость. !?
И еще возник вопрос к МОН. Как учителям проводить занятия онлайн со старой сетевой, беспроводной аппаратурой и "тугим" интернетом ? (да , молодые преподы из квартир проводят уроки, но более взрослые ведут как правило со школы , так как дома бывает и компьютера нет и не было, так и мучаются , с постоянным зависанием и глюками обычного интернета. И не говорите ,что это решают директора. Директора выполняют указания министерства ...и условия "бюджета-финансирования"   ). 


18 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх