Під час нічної ракетної атаки сталося влучання у гідроелектростанцію на Кіровоградщині

29.03.2024, 09:25 Переглядів: 25 644

 
Також масована атака була на обʼєкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Черкаській та Івано-франківській областях

Сьогодні, 29 березня, під час чергової ракетної атаки сталося влучання у гідроелектростанцію у Кіровоградській області. Про це «Кременчуцькому Телеграфу» стало відомо з власних джерел.

Згодом під час ранкового брифінгу керівник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік, підтвердив інформацію. Він зазначив, що масована атака була на обʼєкти енергетичної інфраструктури у Кіровоградській, Дніпропетровській, Черкаській та Івано-франківській областях.

— На щастя, на території Кременчуцького району надзвичайних подій не сталося, але ніч була гучна. Всі протягом цієї ночі чули вибухи, але влучань на території Кременчуцького району не зафіксовано, — зазначив Олег Лєднік.

Близько 9.30 у деяких районах Кременчука вимкнули електропостачання. «Полтаваобленерго» поки не попереджала про застосування графіків відключень.

Також атаку на енергетичний об'єкт у сусідній Кіровоградській області підтвердив міністр енергетики України Герман Галущенко.

 

Нагадаємо, що сьогодні, близько 5.05, кременчужани чули кілька вибухів. Повітряна тривога в області тривала з 2.50 до 6.20. Як повідомили у телеграм-каналі Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 29 березня 2024 року Росія завдала потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, застосувавши різні типи ракет та ударні БпЛА. Усього росіяни використали 99 засобів повітряного нападу. Повітряні сили знищили 58 шахедів та 26 ракет.


Автор: ТелеграфЪ Відео: Роксолана Жукова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх