«Кремінь» здобуває першу нічию у матчі з «Жемчужиною»

13.11.2016, 15:58 Переглядів: 4 703

Кременчуцький футбольний клуб розпочне друге коло чемпіонату

13 листопада футбольний клуб «Кремінь» зіграв на виїзді з «Жемчужиною». Центральний матч туру відбудеться в Одесі. У цьому матчі "Кремінь" здобуває першу нічию у чемпіонаті - 2:2.

 

У цьому матчі «Кременю» не допоможуть дискваліфіковані Максим Богданов та Богдан Бичков, які перебрали карток. Також через травми матч пропустили Ентін та Степанчук.

 

«Жемчужина» (Одеса) - «Кремінь» (Кременчук) - 2:2

 

Голи: Кравченко 19, Паламарчук 65 - Козлов 20, Тєртишний 72

 

"Кремінь": Онопко, Кунєв, Москалик, Курелєх, Горват, Піскун, Сторчоус, Тєртишний, Кошадзде, Тимченко, Козлов. Запасні: Лєнчінков, Пільтенко, Сидоренко, Скоцький. Головний тренер: Сергій Ященко

 

"Жемчужина": Ширяєв, Курко, Горванко, Малиш, Кравченко, Горбовский, Паламар, Ткач, Паламарчук, Потороченко, Лазарович. Запасні: Стародубець, Таркановский, Носач, Креминський, Опря, Ушаков. Головний тренер: Денис Колчин


Головний арбітр: І. Салаш (Калуш) 
Асистенти арбітра: Д. Романов (Дніпро), А. Семенов (Дніпро) 
4-й арбітр: Є. Петренко (Одеса) 
Спостерігач арбітражу: Є. Боклажко (Київ)

 

Нагадаємо, у першому колі «синьо-білі» перемогли одеситів з рахунком 2:0. Тоді також відзначилися Андрій Сторчоус та Артем Козлов.

 

 

Кременчужани до Одеси поїхали без ряду гравців: Богданов та Бичков пропустили матч через перебір карток, а Ентін та Степанчук - травмовані. В одеситів матч пропустив дискваліфікований Дмитро Поспелов.

 

Крім кадрових питань проблем додав стан газону стадіону “Спартак”. Вже на 11 хвилині “Кремінь” створив перший гольовий момент. Андрій Сторчоус вивів Кошадзе один на один з воротарем, але голкіпер господарів врятував команду.

 

Як повідомляє прес-служба “Жемчужини”, на 19-й хвилині після хорошої комбінації сильний дальній удар наніс Андрій Горбовский - Онопко витягнув м'яч з дальнього кута і перевів на кутовий. Подача корнера завершилася скидкою Малиша головою і Юрій Кравченко з лінії переправив м'яч в сітку - 1:0. Буквально в наступній атаці гостям вдалося зрівняти рахунок. "Кремінь" після розіграшу з центра поля провів стрімку контратаку і Артем Козлов відновив паритет - 1:1. На 24-й хвилині Паламар отримав можливість пробити штрафний із забійної позиції, але влучив у стінку.

 

У другому таймі господарі продовжили володіти ініціативою, частіше били, більше атакували, а гості сподівалися на контратаки. На 52-й хвилині Ткач вдарив вище воріт. На 63-й хвилині вже Станіслав Малюк виносив м'яч з одеською лінії воріт після удару Козлова, а за кілька хвилин Сергій Паламарчук провів дебютний гол у футболці Жемчужини. Передачу віддавав Горбовский, прийняв м'яч знову Малиш - 2:1.

 

Не пройшло й 10 хвилин, як Кремінь зрівняв рахунок. Гості скористалися помилкою захисту господарів. Після пасу Сторчоуса Тєртишний забив другий гол “Кременя”. 

 

Післяматчеві коментарі гравців "Кременя" та тренера і президента "Жемчужини"

Капітан "Кременя" Ігор Тимченко, який з перших хвилин відіграв за команду прокоментував гру:

- Гра була дуже важкою, ми просто місили бруд стадіону "Спартак". Не про який комбінаційний футбол і мова не йшла. "Жемчужина" дуже хороша команда, але я радий, що ми вистояли, проявили характер, і вирвали нічию. Це дуже важливі очки для нас. Що стосується травмованих, звичайно їх не вистачало, але ті хто вийшов замість них, зіграли дуже гідно і показали що теж претендують на основний склад не просто так. А невистачило, напевно трохи вдачі, ну і звичайно майстерності, якої весь час не вистачає, якщо не перемагаєш.

Андрій Сторчоус:

- Гра видалась тяжкою, погодні умови не давали грати в комбінаційний футбол, було багато боротьби..по ходу гри ми двічі відігравались, але нічия я думаю закономірно. Наступна гра з хорошою командою "Кристалом", ми будемо налаштовуватись лише на перемогу. Останню гру перед міжсезонням, треба закінчити на мажорній ноті. Запрошую всіх вболівальників підтримати нас в останній грі:)

Артем Козлов, який увійшов у трійку кращих бомбардирів другої ліги, зазначив, що у нього особисте суперництво з бомбардиром "Жемчужини" Русланом Паламаром (він за 17 ігор забив 15 голів):

- Їхали до Одеси лише за перемогою. У тих умовах, в яких грали, зробити це було досить важко. Поле та погодні умови стали перешкодою, та й сама команда сильна. Зустрілися два лідери, тому вважаю результат закономірним.
Відсутність деяких гравців основи відіграла свою роль, але ті гравці, які вийшли повноцінно замінили травмованих гравців. Вони показали, що у нас сильна лавка запасних.

- Після матчу у статистиці другий гол на рахунку Сторчоуса, але Андрій стверджує що не забивав. Так все-таки, хто забив другий гол?
- Тєртишний гол забив. Я віддав передачу на Сторчоуса. Коли він обігравав воротаря, трохи далі прокинув м'яч і тут Діма вкрав у нього гол (сміється). Головне рахунок зрівняли. Сторчоус взагалі був задоволений, що віддав за матч дві гольові передачі.

Домашні ігри взагалі програвати не можна. Тим паче для наших вболівальників, які прийдуть нас підтримати у холодну погоду. Остання гра завжди мотивує. Налаштовуємося на херсонський “Кристал” серйозно. Необхідно віддати всі свої останні сили, зіграти й спокійно піти у відпустку. 

 

 

 

Результати 19 туру

«Жемчужина» - «Кремінь» - 2:2

«Кристал» - «Нікополь-НПГУ» - 0:1

«Мир» - «Металург» -  не відбувся через погодні умови

«Поділля» - «Балкани» - 1:0

«Рух» - «Суднобудівник» - не відбувся через погодні умови

«Нива-В» - «Ілічівець-2» -  не відбувся через погодні умови

«Інгулець-2» - «Енергія НК» - 3:1

«Арсенал-Київщина» - «Реал Фарма» - 0:2

«Тепловик» - пропускає тур

 

 

Анонс 20 туру

19 листопада 

"Кремінь" - "Кристал"

"Енергія НК" - "Арсенал-Київщина"

"Суднобудівник" - "Нива-В"

"Балкани" - "Рух"

"Нікополь-НПГУ" - "Мир"

20 листопада

"Тепловик" - "Реал Фарма"

"Іллічівець-2" - "Інгулець-2"

"Металург" - "Поділля"

"Жемчужина" - пропускає тур

 

19 листопада о 13.00 "Кремінь" зіграє останній матч перед зимовим міжсезонням. Нашим суперником буде херсонський "Кристал", який в останніх матчах змінив тренерський штаб. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Жемчужина
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх