МФК «Кремінь» розпочав підготовку до нового сезону з нічиєї

2.07.2016, 19:59 Переглядів: 2 414

МФК «Кремінь» розпочав підготовку до нового сезону з нічиєї

Кременчуцька футбольна команда зіграла з "Олександрією U-21"

2 липня МФК "Кремінь" провів першу товариську зустріч у рамках підготовки до чемпіонату. В Олександрії на стадіоні "Ніка" "синьо-білі" розписали мирову з ФК "Олександрія U-21".

 

"Олександрія U-21" - "Кремінь" - 1:1 (1:1)

 

"Олександрія U-21": Прокопенко (новачок, 46), Гаврушко, Шкіндер, Ярошенко, Бесараб, новачок, Литвяк, новачок, Любко, новачок, Райлян.

У другому таймі виходили: Стецьков, Ярошенко, Єлсуков, Макогон, Свинобой, Ніколаєв, Бариляк, та 2 новачки.

 

"Кремінь": Онопко (Олійник 46'), Волошин (Ентін 46'), ГНП*, Піскун (Бакланов 61'), Тертишний, Степанчук (Вовченко 46'), Кунєв (Волошин 81'), Сидоренко, Тимченко (Степанчук 72'), ГНП (ГНП 46'), ГНП.

*ГНП - гравець на перегляді

 

Голи: В.Любко (19) - ГНП (38)

 

За інформацією прес-служби ФК "Олександрія", гра виявилася досить динамічною, обидві команди створили достатньо перспективних моментів, але відзначиться вдалося лише по разу. Рахунок в матчі відкрили олександрійці. В.Любко, опинившись на вістрі атаки, правильно розпорядився м'ячем і переправив його в сітку - 1:0. Ближче до кінцівки першого тайму гості організували перспективний момент, який реалізували в забитий гол - 1:1. Після перерви обидві команди мали можливості схилити шальки терезів на свій бік, але свої шанси вони не використали.

 

Старший тренер ФК «Олександрія U-21» А.Купов поділився прес-службі клубу враженнями від зіграного матчу проти МФК «Кремінь»:

 

-Сьогодні ми провели заключну гру другого навчально-тренувального збору. Видалася хороша гра і за змістом, і за характером. Можливо, дещо не так активно футболісти діяли в атаці, але в обороні грали надійно, хоч і були моменти у суперника, але це вже наслідок виснажливої роботи. У нас сьогодні була задача не лише грати на оборону, але і організовувати швидкі випади. Ми свідомо грали другим номером, намагалися більше грати на швидких контратаках і одна з них завершилася взяттям воріт. Крім цього у нас були ще моменти, але реалізація підвела. Тому будемо над цим працювати.

 

6 липня у "Кременя" запланований спаринг проти "Ворскли" (молодіжка), 9 липня - "Зірка" (Кіровоград, молодіжка), 15 липня - ФК "Суми" (Полтава, пос.Крутий Берег). Всі ці матчі, крім кіровоградської «Зірки», «Кремінь» зіграє на виїзді.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх