«Регбісти всієї України - єдина родина», - граючий тренер кременчуцького «Бастіону»

21.06.2016, 13:30 Переглядів: 3 175

«Регбісти всієї України - єдина родина», - граючий тренер кременчуцького «Бастіону»

Кременчуцькі регбісти посіли третє місце у другому турі Чемпіонату України (Східний регіон)

19 червня Кременчук приймав ІІ тур чемпіонату України серед команд вищої ліги з регбі-7 (Східний регіон). У чемпіонаті змагалися: «Бастіон» (Кременчук), «Гірник» (Кривий Ріг), «Дніпро» (Дніпро, раніше Дніпропетровськ), «Техас» та «УІПА» (Харків).

 

За результатами другого туру “Бастіон” переміг “Техас” з рахунком - 29:7 та “Дніпро” - 12:5. Саме ці дві перемоги забезпечили “Бастіону” третє місце у другому турі.

 

- Чемпионат Украины провели более уверенно, чем в прошлом дебютном для нас году. В первом туре мы не смогли навязать борьбу, по причине отсутствия ключевых игроков, задействованных в играх Чемпионата Украины по регби-15 молодежной лиги. На домашний тур мы собрали своих молодых игроков, разбросанных по регбийной карте Украины и смогли гораздо уверенней выступить. В команде происходит частичная смена поколений, выращенные игроки по различным причинам покинули команду, закончили учебу, уехали на заработки и т.д. Молодые ребята еще не набрали силу, хоть и играют за приличные, по-украинским меркам, команды. Дома мы смогли выиграть у Днепра(г.Днипро) и победить харьковский Техас. Все играли основными составами. Днепр уже несколько лет играет в высшей лиге Украины по регби-15. Харьковский Техас выступает в суперлиге по регби-7 и регби-15, с богатыми традициями. Тренирует их капитан национальной сборной. Все, кто в Техасе не был заявлен в суперлигу по регби-7, приехали к нам, - зазначив граючий тренер “Бастіону” Володимир Будніков.

 

За словами тренера Володимира Буднікова, команди відзначають хорошу організацію турніру.

 

- Все отмечают хорошее поле и теплый прием, за что спасибо руководству Кременчугского национального университета, лично ректору Загирняку М.В. Также в этом году прошло взаимодействие со спорткомитетом Кременчуга, соревнования были обеспечены медиками, решались другие организационные вопросы, за что отдельное спасибо главе спорткомитета Мазуру А.И. По игре тренера и судьи отмечают рост игры команды, видят прогресс, подсказывают, на что обратить внимание, ведь регбисты всей Украины-единая семья, - повідомив Володимир Будніков.

 

Гравець “Бастіону” Дмитро Дроздов займається регбі близько 6 років. Одного разу у розмові з однокурсником Дмитро дізнався, що у Кременчуці є регбійна команда. Він спробував і залишився.

 

- Регбі - це адреналін, який не проходить. Один раз спробував і на все життя. Цей спорт поєднує у собі елементи боротьби, важкої та легкої атлетики. У нас зараз молодий склад команди, хлопці набираються досвіду. Якщо у першому турі грав основний склад суперників, то сьогодні через змагання, команди виставили другий склад. І нам грати було трохи легше, - зазначив Дмитро.

 

Результати ІІ туру

«Регбісти всієї України - єдина родина», - граючий тренер кременчуцького «Бастіону»

 

Нагадаємо, в І турі, який пройшов 28 травня у Харкові “Бастіон” не здобув жодного очка з суперником.

 

Результати І туру

«Регбісти всієї України - єдина родина», - граючий тренер кременчуцького «Бастіону»

 

У фінальному етапі змагань, який відбудеться у липні в Івано-Франківську, кременчуцька команда “Бастіон” не зіграє. Але запланована участь у Кубку України з регбі-7 у Хмельницькому.

 

- Також наші юніори зіграють у другому турі чемпіонату України з регбі-7 1998-99 р.н. На жаль, ми поки змушені приєднувати наших гравців до інших команд. Не маючи своєї команди одного юніорського віку, хлопці їздять в інші міста і привозять дорогоцінний досвід, який нам потрібний, - додав тренер Володимир Будніков.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги: регбі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх