Кременчуцький Троїцький театр додасть краплю божевілля в одеське «Молоко»

8.06.2016, 17:09 Переглядів: 2 033

Кременчуцький Троїцький театр додасть краплю божевілля в одеське «Молоко»

Наших акторів запросили взяти участь в фестивалі театрів “Молоко” в Одесі

Кременчуцький Троїцький театр покаже одеській публіці цьогорічну прем'єру “Гніздо зозулі”. Трупу запросили взяти участь у ІХ міжнародному фестивалі театрів “Молоко” в Одесі. Про це “Телеграфу” повідомив керівник театру, актор та режисер Сергій Ситник.

 

Фестиваль триватиме з 2 по 6 серпня в Одеському культурному центрі. Наші артисти ділитимуть сцену театральними трупами зі всієї України та з-за кордону. Наприклад, цього року глядачі фестивалю побачать виставу «Слава героям» Павла Ар’є в постановці художнього керівника театру “Золоті Ворота” Стаса Жиркова. Сіквел вуличної вистави «Манкурти» та «ROOD» у виконанні київського театру «Парадигмаріум» та багато інших цікавих вистав, відібраних у конкурсі організаторами фестивалю.

 

Троїцький театр везе на розсуд журі нашумівшу у нашому місті виставу “Гніздо зозулі” за романом Кена Кізі “Пролітаючи над гніздом зозулі”. Прем'єрний її показ “під всевидячим оком Фрейда” відбувся 27 березня, до дня Театру та у рамках “Театральної весни”.

 

За словами Сергія Ситника, “Молоко” це фестиваль, переважно, для професійних театрів і Троїцькому театру пощастило пройти відбір.

 

- Крім того, регламент по часу такий, що вистава має тривати менш як 2 години, - говорить Сергій, - а наша довша на 15 хвилин, але вони собі там порадилися і вирішили, що ми гідні взяти участь у фестивалі.

 

До Одеси відправляться 15 акторів, разом з нескладними декораціями та костюмами. Тепер перед театром стоїть не проста задача — зібрати на цю подорож кошти.

 

- Річ у тому, що ми існуємо як громадська організація, а зараз і без того скрутний час, - поділився керівник “Троїцького театру”, - але ми надіємося на підтримку небайдужих до мистецтва спонсорів та благодійників, бо поїздка вимагає чимало коштів...

 

Переможці фестивалю, яких обирає журі та глядацька аудиторія, отримують відзнаки, дипломи та цінні призи, а володар Гран-Прі отримає грошовий приз та контракт з Одеським культурним центром.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: соціальні мережі
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх