Кременчуцькі кікбоксери, серед яких "азовець", переможці чемпіонату України

14.04.2016, 08:37 Переглядів: 2 449

Кременчуцькі кікбоксери, серед яких "азовець", переможці чемпіонату України

Спортсмени СК "Гермес" завоювали 5 золотих, 3 срібних та 1 бронзову медалі

З 7 до 10 квітня у Харкові пройшли Всеукраїнські змагання з кікбоксингу WPKA.

 

Змагання зібрали більш ніж 500 учасників з таких областей: Харківської, Полтавської, Тернопільської, Рівненської, Львівської, Донецької, Луганської, Сумської, Дніпропетровської, Чернігівської, Одеської, Запорізької, Херсонської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської.

 

Всеукраїнські змагання складалися з чотирьох турнірів: Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед юніорів, старших юнаків, юнаків та дітей, Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед студентів ВНЗ, Всеукраїнські змагання з кікбоксингу WPKA "Щит України" серед військових формувань та правоохоронних органів України, Чемпіонат України з кікбоксингу ISKA (розділи К-1, К-1 лайт).

 

Кременчуцьку школу кікбоксингу на всеукраїнських змаганнях гідно представили спортсмени СК «Гермес», під керівництвом Олега Скирти. В яскравих та безкомпромісних двобоях кременчужани завоювали 5 золотих, 3 срібних та 1 бронзову медалі.

 

Результати змагань: Лук’янченко Єгор (2007 р.н., вагова категорія до 40кг), на першому у своєму житті Чемпіонаті України завоював дві золотих медалі в таких розділах як лайт-контакт і семі-боксінг, Колеснік Максим (2004 р.н., вагова категорія до 35кг) також вперше змагався на такому рівні і завоював срібну медаль у розділі лоу-кік, Донченко Дмитро (2004 р.н., вагова категорія до 45кг), також новачок, став другим у розділі К-1 лайт, і третім у розділі лоу-кік. Також вперше, але на дорослому ринзі, представляв СК «Гермес» Тоцький Ростислав (1996 р.н., вагова категорія до 65кг) у жорстких і видовищних двобоях завоював срібну медаль у розділі К-1.

 

Окремо хотілось відзначити Андреєва В’ячеслава (1999 р.н., вагова категорія до 70кг), який виграв вдруге Чемпіонат України з кікбоксингу ISKA у розділі К-1 лайт, і вперше - Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед юніорів, старших юнаків, юнаків та дітей у розділі лоу-кік, виконавши норматив Кандидата у майстри спорту України. Колектив СК «Гермес» вітає В’ячеслава з першим значним досягненням у кар’єрі і бажає подальших успіхів у ринзі.

 

Кременчуцькі кікбоксери, серед яких "азовець", переможці чемпіонату України

 

Перший кременчуцький чемпіон світу з кікбоксингу (2014 рік, Іспанія), а нині боєць окремого загону спеціального призначення (ОЗСП) Національної гвардії України «АЗОВ», Кагал Максим (1991 р.н., вагова категорія до 65кг) представляючи кременчуцький клуб «Гермес» та ОЗСП «АЗОВ» завоював золото у розділі лоу-кік (два нокауту в трьох двобоях) і продемонстрував відмінну фізичні та техніко-тактичну підготовку військових формувань України, які стоять на захисті державності, єдності та незалежності нашої рідної батьківщини.

 

Фінальний бій був напружений. Ну а в другому раунді зібрався і довів його до кінця достроково, - додав Максим.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх