У лікарні помер боєць АТО з Кременчука Ігор Сухий

30.03.2016, 16:38 Переглядів: 9 452

У Ігоря залишилося двоє синів

30 березня помер 47-річний учасник АТО Ігор Сухий з Кременчука. Ігор був добровольцем. Пішов служити 12 червня 2015 року. Був сержантом, служив у військовій частині 0425.

 

Голова ГО «Об'єднання учасників і ветеранів АТО Кременчука» Микола Кравченко повідомив, що Ігор приховав інформацію, що хворів діабетом і був залежним від інсуліну.

 

За станом здоров'я Ігоря звільнили 12 лютого 2016 року. Останні півтора тижні боєць лежав у другій міській лікарні Кременчука. У спілкуванні тоді з “Телеграфом” Ігор розповів, що отримав травму на вокзалі у Києві.

 

- Коли повертався додому, мені стало погано на залізничному вокзалі, і я впав на рейки. Хтось з перехожих мені допоміг піднятися. Коли повертався додому, не звертав увагу на біль, адже вдома з фронту мене чекали рибки, - згадував тоді Ігор, лежачи у лікарні. - На війну вирішив піти добровольцем. Коли мене у військкоматі запитали, чому такий високий цукор, відповів, що дуже люблю халву. Я дуже хотів служити.

 

Лікарі у понеділок, 28 березня, відправили Ігоря на лікування у Полтаву. На сьогоднішній день поки невідомо, від чого саме помер кременчужанин.

 

Ігор Володимирович Сухий народився 18 січня 1968 року, розведений. У нього залишилося двоє синів.

 

ДОПОВНЕНО

 

Начальник Кременчуцького управління охорони здоров'я Максим Середа зазначив, що за попередніми даними, Ігор Сухий помер від гострої серцевої недостатності.

 

- Зараз у Полтаві проводиться судова медична експертиза. Ми також проводимо службове розслідування, - додав Максим Середа.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх