Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова

28.02.2016, 11:15 Переглядів: 3 407

Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова

Кременчужани з киянами поділяють другу сходинку турнірної таблиці 

27 лютого хокейний клуб «Кременчук» із труднощами здобув чергову перемогу в чемпіонаті. У центральному матчі 24-го туру колектив господарі переграли харківський «Витязь» із рахунком 4:2.

 

 

Рахунок у матчі відкрив на 7-й хвилині захисник Віталій Андрейків, реалізувавши більшість. Через п'ять хвилин Дмитро Чернишенко подвоїв перевагу господарів, але у гостей прекрасну гру продемонстрував ветеран Роман Сальников, який відіграв одну шайбу. Найрезультативніший гравець матчу - Іван Підгурський знову заповнив перевага кременчужан до двох шайб, але в третьому періоді Сальников знову скоротив відставання харків'ян до мінімуму, відзначившись дублем.

 

Незважаючи на велику кількість моментів, рахунок так і не змінився до кінця третього періоду, де за 1 хвилину 51 секунду гості поміняли воротаря на шостого польового гравця. Але і це не принесло їм позитивного результату, так як через 51 секунду Ілля Коренчук відправив шайбу у порожні ворота, встановивши остаточний рахунок 4:2 на користь господарів.

 

Нагадаємо, в останньому очному матчі команд в Харкові ХК «Кременчук» виграв у серії післяматчевих буллітів 3:2Б

 

Відео матчу

 

ХК «Кременчук» – «Витязь» – 4:2 (2:0; 1:2; 1:0)

 

Кременчук: Шевчук. В. Романенко – Ден. Ісаєнко, Андрейків – Дегтярьов, Сірченко – Жовнір, Акимов – Васильєв. Коренчук – Карпенко – Лисак, Підгурський – Чернишенко – Янішевський, Луговий – Качмар – Бойков, Мікулко – Т. Гриценко – Петранговський.

 

Витязь: Харитонов (крім 58:19 – 59:10). Оксененко – Піддубний, Кривда – Муль. Сальніков – Большаков – Кривонос, Посєвін – Пономар – Кобіков, Гасімов – Максименко – Муртищев.

 

Голи: 1:0. Андрейків (Підгурський, Янішевський, 6:17 – більш.), 2:0. Чернишенко (Підгурський, Дегтярьов, 12:22), 2:1. Сальніков (Большаков, Кривонос, 26:34 – більш.), 3:1. Підгурський (Янішевський, Андрейків, 29:31 – більш.), 3:2. Сальніков (Большаков, Кривонос, 30:21), 4:2. Коренчук (Чернишенко, В. Романенко, 59:10 – п.в.)

Штраф: 32 – 14

Нереалізований штрафний кидок: Т. Гриценко (13:33)

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова

 

У чемпіонаті лідирує донецький «Донбас» зі 101 балом, з яким ХК «Кременчук» зустрінеться в наступному матчі 2 березня в Дружківці (початок о 18.30). Нагадаємо, що на цю гру відправляється фан-сектор нашої команди. Бажаючим поїхати звертайтеся +380675320811 (Ірина)

 

Кременчуцька команда перед матчем відвідала баскетбольний матч "Кремінь" - "Говерла", а також провела тренування в рамках підготовки до матчу з "Витязем".

 

Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з ХарковаХокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова
Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова
Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова
Хокейний клуб "Кременчук" обіграв "Витязь" з Харкова

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: Kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх