Баскетбольний клуб «Кремінь» успішно розпочав чвертьфінальну серію

21.02.2016, 17:47 Переглядів: 3 772

Баскетбольний клуб «Кремінь» успішно розпочав чвертьфінальну серію

Відбувся перший матч плей-офф Суперліги

21 лютого баскетбольний клуб «Кремінь» вирвав перемогу в «Говерли», повівши в серії 1-0. Матч, у якому обидві команди не дорахувалися через травми ключових виконавців (господарі – Олександра Тіщенка, гості – Джейона Джеймса), завершився з рахунком 82-76 (22:18, 14:21, 14:15, 32:22).

 

Дебют поєдинку був за командою господарів, яка, відкривши рахунок, виграла першу десятихвилинку 22-18. У першу чергу, в складі «Кременя» варто відзначити вдалі дії досвідчених Максима Балашова та Юрія Лохманчука. Проте протягом наступної чверті говерляни за рахунок потужнішої передньої лінії (Віктор Люльдюрай і Роман Гуменюк раз за разом перегравали своїх візаві) вирівняли гру та перехопили ініціативу (36-39).

 

Другий період також склався не на користь господарів паркету, котрі протягом п'яти хвилин здобули тільки два очка, змусивши Ігоря Чигринова брати тайм-аут. «Говерла» була близька до того, щоб здійснити вирішальний ривок, повівши +10, однак корективи у грі своїх підопічних від керманича «Кременя» виявилися своєчасними. Заключну десятихвилинку кременчуцька команда провела потужно, за три хвилини до фінальної сирени вирвавшись уперед після двох влучних кидків Максима Балашова. Саме цей момент і став переломним у грі, яка надалі розгорталася за сценарієм «Кременя».

 

Відео матчу

 

 

Нагадаємо, що чвертьфінальні серії плей-офф граються до двох перемог однієї з команд. Свою першу гру “Кремінь”, як завжди, зіграє у ДЮСШ-2. Друга гра відбудеться у Івано-Франківську 24 лютого. В разі необхідності третьої зустрічі, команди проведуть її у Кременчуці 26 лютого.

 

У регулярному чемпіонаті “Кремінь” та “Говерла” обмінялися перемогами. Цікаво, що це були виїзні перемоги і жодній з команд не вдалось порадувати власних уболівальників на домашньому майданчику. 20 листопада “Кремінь” поступився “Говерлі” в Кременчуці з рахунком 68:79, а 27 грудня у Івано-Франківську взяв реванш 82:78.

 

Післяматчева прес-конференція

 

 

 

Інші результати матчі плей-офф 1/4 фіналу чемпіонату Суперліги

 

«Кремінь» – «Говерла» - 82:76

«Дніпро» – «Одеса» - 86:63

«Будівельник» – «Хортиця» - 119:67

«Галичина» – «Харків» - 84:87

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen tv, БК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх