"Кремінь" поступився у першій товариській зустрічі

30.01.2016, 18:39 Переглядів: 3 296

"Кремінь" поступився у першій товариській зустрічі

Кременчуцька команда не змогла забити дублю луганської "Зорі"

30 січня МФК «Кремінь» провів першу товариську зустріч в міжсезоння у новому році. Кременчуцька команда провела спаринг з молодіжним складом луганської «Зорі». Гра завершилась з рахунком 2-0 на користь луганської команди.

 

У першому таймі на 35 хвилині відкрили рахунок гості. Гравець молодіжної «Зорі» Корнєв забив у ворота Онопка. М'яч рикошетом з поперечини влетів за спину голкіпера «Кременя».

 

Після перерви «синьо-білі» мали можливість зрівняти рахунок, але спочатку Тертишний пробив повз ворота, а згодом Ченбай не зміг завершити атаку. Провалом у захисті скористалися луганчани і забили другий м’яч. Верхоланцев один на один обіграв Олійника. Під кінець матчу господарі не скористалися можливістю відіграти хоч один м’яч. На останній хвилині «синьо-білі» лише струснули поперечину воріт суперника.

 

«Кремінь», 1-й тайм: Онопко, Шершень, Пасічніченко, Стрельцов, ГНП, Тимченко, Бажан, ГНП, Остапенко, Степанчук, ГНП.

«Кремінь», 2-й тайм: Олійник, Кунєв, Шершень (Даниленко), Піскун, Ченбай, Ховбоша, Тертишний, ГНП, Волошин, ГНП, ГНП.

ГНП * - гравець на перегляді

 

Тренери «Кременя» та «Зорі» зараз переглядають потенційних новачків, які зможуть підсилити команду.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко зазначив, що команда не візьме участь у турнірі для команд першої і другої ліги Кубок Пожечевського через фінансові труднощі.

- Гравці зіграли по тайму. Деякі гравці хвилювалися, адже вперше грали на такому рівні. Важко зараз оцінювати після першої гри. Лише після 2-3 ігор можна говорити хто залишиться.

 

- Чи зверталися в «Кремінь» гравці з клубів, які зникають «Металург» Запоріжжя та «Кристал»?

- Є гравці з цих клубів. Їх рівень зараз переглядаємо.

 

- Які зміни у складі команди після відпустки?

- Апришко і Логінов покинули команду. Зараз Костя Черній та Ігор Гордя поїхали на перегляд у команди з першої ліги. Поки по ним рішення не прийнято.

 

Тренер «Зорі» Володимир Микитин розповів прес-службі «Зорі» враженнями від зустрічі з «Кременем»:

- І «Кремінь» і ми знаходимося приблизно в однакових фізичних кондиціях. Вони теж нещодавно вийшли з відпустки. Що стосується нас, то на зеленому полі працюємо лише кілька днів. У Кременчуці до цього випало багато снігу, тому тиждень працювали в спортзалі. Станом хлопців на даний момент задоволений. Продовжуємо роботу з пошуку гравців. Переглянули вже більше 50 чоловік. Будемо працювати далі.

 

- Наскільки відомо завтра відбудеться ще одна гра?

- Так. Приїхала група потенційних новачків, які отримають можливість проявити себе. Але завтра зіграють тільки вони. Ми ж проведемо ряд відновлювальних заходів.

 

- Як ви сказали, було переглянуто вже більше 50-ти футболістів. У зв'язку з цим питання: чи є ті, хто піде з «Зорею» однією дорогою?

- Є такі хлопці, на яких ми маємо види. Після завтрашнього матчу будемо розмовляти з ними більш детально. Але вже зараз можу сказати, що є гравці, які гідні бути в Ю-19 і Ю-21.

 

- Традиційне питання: чи всі в строю?

- В цілому, все нормально. Єдине - сьогодні невелике ушкодження отримав Васильченко. Але в цьому пошкодженні, слава Богу, нічого страшного немає.

 

Наступні контрольні матчі «Кремінь» проведе 2 лютого проти чемпіона і володаря суперкубка Полтавської області минулого сезону - ФК «Рокита». Початок матчу на стадіоні «Кремінь-Арена» о 14:30. А 6 лютого о 14.00 зіграє з першоліговим «Гірником-Спорт» з Комсомольська.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх