Футбольний клуб "Кремінь" вийшов з відпустки (доповнено)

25.01.2016, 18:03 Переглядів: 2 746

Футбольний клуб "Кремінь" вийшов з відпустки (доповнено)

30 січня о 14.00 у "Кременя" запланований перший спаринг із луганською "Зорею", а 6 лютого з комсомольським "Гірник-Спорт"

25 січня МФК "Кремінь" вийшов з зимової відпустки. Як повідомляє прес-служба клубу, футболісти пробігли крос та познайомились у тренажерному залі. Оскільки футбольне поле знаходиться під сніговим покривом.

 

Футбольний клуб "Кремінь" вийшов з відпустки (доповнено)

 

Завтра у команди за планом проходження медичного огляду. А з середи розпочнеться повноцінна робота.

 

"Поки не розчистимо поле, будемо працювати в залі, комбінуючи із заняттями на вулиці. На рахунок турніру в Полтаві, то питання поки що відкрите. Я думаю це вирішиться найближчим часом. Також на 30 січня о 14.00 у нас запланований спаринг із дублем луганської "Зорі" на нашому стадіоні. Але повторюся, якщо до того часу вдасться розчистити поле", - сказав головний тренер команди Сергій Ященко.

 

Нагадаємо, з 6 до 16 лютого на базі ФК "Полтава" відбудеться традиційний міжсезонний турнір для команд першої і другої ліги Кубок Пожечевського. У змаганнях традиційно візьмуть участь вісім команд. Цього року у турнірі візьмуть участь шість команд. Наразі точно, відомо, що на Кубку Пожечевського гратимуть ФК "Полтава", "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) та ФК "Суми". Під питанням участь "Кременя", "Колоса" з Ковалівки та "Зірки" з Кіровограду.

 

За інформацією прес-служби комсомольського "Гірник-Спорт", підопічні Ігоря Жабченка зіграють з "Кременем". Матч відбудеться 6 лютого о 13.00 на стадіоні "Кремінь". 

 

На даний момент клуб покинули два футболісти - це Євген Апришко, що завершив професійну кар'єру і Олександр Логінов, з яким контракт був розірваний за обопільною згодою. Зараз на зборах, як видно на фото, є і новачки, але їх доля буде відома ще не скоро.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх