Начальник ДАІ попався на хабарі в 1000 грн

30.09.2015, 11:47 Переглядів: 6 667

В Полтавській області було задокументовано факт отримання неправомірної вигоди начальником одного із районних відділів Державтоінспекції

Днями працівниками внутрішньої безпеки спільно з прокуратурою і Управлінням служби безпеки України в Полтавській області було викрито зловмисника, повідомляє прес-служба УМВС в Полтавській області.

 

Неправомірна вигода була отримана начальником Державтоінспекції від місцевого мешканця за пособництво у його підприємницькій діяльності.

 

Сума хабара, що фігурує у справі, склала 1000 гривень. Гроші було знайдено працівниками внутрішньої безпеки в ході огляду службового автомобіля хабарника.

 

За даними ВЗГ УМВС України в Полтавській області, прокуратурою вже відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх