Військові аташе 10 країн світу прибули до Кременчука

6.07.2015, 14:42 Переглядів: 3 653

Військові аташе 10 країн світу прибули до Кременчука

Представники іноземних армій зустрілися з керівниками міста, почули про здобутки і проблеми кременчужан, поклали квіти до пам’ятника «Воїну-визволителю» і поїхали знайомитися з головними потужними і активними підприємствами Кременчука

Військові аташе 10 країн світу 6 липня прибули до Кременчука в рамках ознайомлюючого туру з оборонно-промисловим комплексом України.

 

- Це одна з програм залучення до Кременчука інвестицій. Сьогодні військові дипломати приїхали знайомитися з продукцією військового призначення та з підготовкою спеціалістів цивільної авіації і військових. Ця делегація вже відвідала Харків, Дніпропетровськ, Львів, а тепер приїхала до Кременчука, - розповів керівник «Кременчук Інвест» Андрій Мельник.

 

Як зазначили кременчужани, до візиту іноземців вони готувалися більше двох місяців. Сьогодні військових делегатів зустрічали у мерії. На зустріч прибули представники Соціалістичної Республіки В’єтнам, Ісламської Республіки Іран, Республіки Казахстан, Китайської Народної Республіки, Республіки Корея, Литовської Республіки, Ісламської Республіки Пакистан, США та Угорської Республіки.

 

Представники Королівства Швеція, Словацької і Турецької Республік через важливі причини не змогли прибути до Кременчука, проте замість них приїхали представники Італійської Республіки.

 

На зустрічі військовим аташе розповіли про досягнення і проблеми Кременчука, повідомили про рівень життя і ситуацію в місті, поділилися інформацією про роботу волонтерів і виконання мобілізаційних планів.

 

- Сьогодні ми раді вітати військових дипломатів стількох країн світу у Кременчуці. Перед зустріччю я очікував, що побачу багато людей у військовій формі, але зараз всі цивільному, і я трохи розгубився, - такими словами розпочав зустріч в.о. мера Віктор Калашник. – Наше місто мальовниче, має хорошу освітню базу і велику кількість промислових комплексів. Проте зараз деякі з цих комплексів, що були орієнтовані на ринок Російської Федерації припинили свою роботу, а деякі зменшили об’єми, переорієнтувавшись на інші ринки збуту. Проте нам є чим пишатися – автомобілі «КрАЗ» неодноразово рятували життя хлопцям на передовій, а на наших авіаційних тренажерах від «Хелітрейнінг Україна» навчаються і підвищують кваліфікацію як українські, так і закордонні фахівці.

 

В свою чергу військові дипломати подякували кременчужанам за теплий прийом, висловили надію про майбутню співпрацю і пообіцяли, що наступного разу завітають на дипломатичний візит у військовій формі.

 

Після офіційної частини зустрічі військові аташе поклали квіти до пам’ятника «Воїну-визволителю» у сквері імені Бабаєва і поїхали знайомитися з роботою промислових потужностей міста. Сьогодні вони відвідають ТОВ «Хелітрейнінг Україна» та Музей історії авіації та космонавтики. А завтра, 7 липня, ознайомляться з роботою підприємства ХК АВТОКРАЗ і прогуляються Парком Миру.

Автор: malyarenko Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх