Про безробіття та вакансії у Кременчуці

3.07.2015, 08:39 Переглядів: 4 640

Який стан безробіття у Кременчуці, хто склав основу безробітних міста, яких спеціалістів у нас потребують сьогодні, та хто із фахівців залишився «за бортом»

За останні пів-року безробіття у Кременчуці збільшилося ледь не вдвічі. Такі дані «Кременчуцькому Телеграфу» повідомили у міськрайонному центрі зайнятості.

 

- За шість місяців 2015 року на облік у центрі зайнятості стали 5968 безробітних Кременчука та району – це вдвічі більше, ніж за перше півріччя минулого року, - розповідає заступник директора центру зайнятості Людмила Кузнєцова. – Зараз основу безробітних міста складають колишні працівники сталеливарного заводу – понад 3 тисячі людей.

 

За даними працівників центру зайнятості кількість безробітних постійно змінюється. На сьогодні роботу на вільних та новостворених місцях отримали вже понад чотири тисячі кременчужан (4241), 824 з яких вважалися безробітними.

 

- Зараз ми активно працюємо з населенням. Постійно проводимо навчання на затребувані вакансії, сплачуємо допомогу, надаємо кошти на відкриття власного бізнесу безробітним. Скоро проведемо навчання на швачок та водіїв тролейбусів. Всі, хто не має роботи і хоче отримати іншу професію, можуть звертатися до центру зайнятості і записуватися на курси, - каже пані Людмила.

 

За даними центру зайнятості у Кременчуці зараз потрібно:

 

70 швачок, 50 інспекторів пенітенціарної служби, 15 водіїв тролейбусів та 10 лікарів різних напрямків. Також у нашому місті шукають кондукторів тролейбусів, електромонтерів, слюсарів, працівників сфери торгівлі та послуг, техперсонал, інженерів та менеджерів. Станом на 02.07.15 у Кременчуці нараховується 529 вільних вакансій, які можна знайти на сайті.

 

За словами працівників центру зайнятості найважче сьогодні тим, хто має фах юриста, економіста чи адвоката – вільних вакансій на ці посади останнім часом у Кременчуці немає.

 

Як знайти хорошу роботу читайте у нас на сайті за посиланням.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх