Кременчуцькі АТОвці «грюкнули» дверима по завершенню турніру

20.11.2016, 18:12 Переглядів: 3 875

Кременчуцькі АТОвці «грюкнули» дверима по завершенню турніру

У кременчуцької команди залишилися теоретичні шанси виходу з групи “Центр”

17 листопада футбольна команда “Кремінь-АТО” розгромила зв'язківців з Гайсину з рахунком - 11:4. Нагадаємо, що у першому колі кременчужани розгромили “Імпульс” з рахунком - 4:0. 

 

 

Матч повинен був відбутися ще у неділю 13 листопада, але через неявку суперника (несправність автобуса -ред.) матч перенесли. 

Кременчуцьким футболістам втрачати нічого, це підтверджував рахунок на табло. За 15-хвилин рахунок становив 5:1 на користь кременчужан. Першими у матчі забили господарі поля. Після того як зв’язківці зрівняли рахунок, кременчужан було неможливо зупинити. Один з ігрових моментів вибив гостей з колії. Призначене пенальті на думку гайсинців було не справедливим, тому вони прийняли рішення покинути поле. Але не для цього військові їхали за 500 км, щоб просто так здатися. Гра продовжилася і до перерви кременчужанам вдалося забити ще один гол – 7:1.

 

У другому таймі тренер «Кремінь-АТО» провів заміни, дозволивши гравцям, які не грали виступити за команду. Так вперше на ворота господарів вийшов Віталій Мірошниченко. «Кремінь-АТО» активно розпочав гру, забивши два голи. Але зв’язківці швидко скоротили розставання до 6 голів. Кінцівка матчу видалася нервовою. Спочатку голкіпер «Кремінь-АТО» врятував команду відбивши пенальті. Це надихнуло наших хлопців, які один за одним клали м’ячі у ворота суперника. Підсумок гри – 11:4. Хоча до рапорту записали рахунок – 6:4.

 

До речі, табло на стадіоні «Кремінь-Арена» розраховане лише до 9, тому після фінального свистка табло все ще показував рахунок – 9:4.

 

Кременчуцькі АТОвці «грюкнули» дверима по завершенню турніру

 

Капітан «Імпульса» Руслан розповів, що частина команди знаходиться зараз на передовій.

- Минулого року турнір був лише у Києві, зараз він набув популярності по всій Україні. Сподіваюсь наступного року ще більше команд долучаться до змагань і турнір стане сильнішим. Може через 3-4 роки він не поступатиметься за рівнем чемпіонату другої ліги.

 

Капітан зв’язківців згадує як у 2014 році стояли у резерві кременчуцького 107 реактивного полку перекриваючи Донецький напрямок.

 

Щодо турніру зв’язківець зазначив, що військовим необхідна реабілітація. Футбольний турнір якнайкраще згуртовує бійців та допомагає на час забутися від проблем:

- Ідея хороша, непогано кожного року проводити турнір серед ветеранів АТО. Головне, щоб війна закінчилася. Але дивлячись на ситуацію, це не на один рік. Все більше з кожним роком приїжджатиме звідти людей, які потребуватимуть підтримки. Хоча б через футбол призвести хлопців до мирного життя.

 

Тренер «Кремінь-АТО» Олег Міненко розповів, що команда з весни розпочне підготовку до наступного турніру.

- Зіграли здорово, молоці. На позитивній ноті завершили груповий раунд турніру. Загалом у другому колі у нас випала багато людей: хтось під ротацію потрапив та поїхав у зону АТО, хтось отримав травму. Тому на три останні гри збирали гравців по крупинці. Прикро, що програли попередні ігри, тому на цю гру зібрали всіх і хворих і травмованих. Всім хотілося завершити турнір на хорошій ноті. Чемпіонат хороший з сильними командами. Особливо сподобався товариський матч з полтавською «Ворсклою», хоч і поступилися з рахунком – 1:7. У них в команді грає кілька професіоналів.

До наступного сезону розпочнемо підготовку з весни, налагодимо тренування. А зараз хлопці візьмуть участь у змаганнях з міні-футболу, без діла сидіти не будуть.  

 

Шанси виходу з групи “Центр” залишаються теоретичні. У “Кремінь-АТО” вплинути на ситуацію у турнірній таблиці вже неможливо, все залежатиме від гри суперників. 20 листопада “Імпульс” вдома прийме “Ягуар”, а “Дика Качка” - 3-й полк.  

 

Кременчуцькі АТОвці «грюкнули» дверима по завершенню турніру

 

 

P.S. «Зеніт» із Золотоноші став володарем «Кубку Героїв АТО» - 2016, який змагався у групі "Північ".

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх