Кременчук знову в паніці: «діти, які помирають від пігулок» та «люди, інфіковані голками з ВІЛ»

6.11.2016, 09:02 Переглядів: 9 177

Останнім часом кременчужани стали частіше поширювати різні історії у соцмережах. Чого тільки не бояться містяни: і педофілів, і дітей, що масово помирають від пігулок, і голок із вірусом імунодефіциту людини, які нібито розкладають у публічних місцях. Ми спробували з’ясувати, чого дійсно боятися, а що – черговий фейк

Діти помирають від пігулок

 

«Раптово померли 12 дітей у віці від 3 до 12 років. У результаті розтину з’ясувалося, що всі діти стали жертвою сильної алергічної реакції, викликаної лікарськими засобами. Реакція була настільки серйозною, що ніхто з дітей навіть не доїхав до лікарні, всі вони померли або вдома, або по дорозі в лікарню. В даний момент поліція веде розгляд у справі, однак вилучити з продажу всі лікарські засоби не вдається. Удалось з’ясувати те, що всі ліки, в результаті прийому яких загинули діти, були завезені в нашу країну контрабандним способом і є небезпечною підробкою». До повідомлення додають перелік препаратів, які нібито вбивають дітей. Та, за інформацією поліції, останнім часом не було жодного випадку, коли дитина помирала від медичних препаратів. Однак Кременчук лідирує у Полтавській області за кількістю малечі, яка випадково з’їла пігулки, що залишила мати або бабуся у легкодоступному місці. Тож правоохоронці просять краще ховати свої ліки, якщо у вас вдома є маленька дитина.

 

Голки з ВІЛ у людних місцях

 

«У кінотеатрі глядачка сіла на крісло і відчула біль від уколу в нозі. Коли вона придивилася, побачила ледве видну голку в кріслі, що виглядала приблизно на 3–4 міліметра, а також записку: «ВИ тільки що інфікувалися СНІДом». Центр по контролю за захворюваннями повідомляє про багато подібних випадків в інших містах, що відбулися нещодавно. Всі голки були перевірені на реакцію СНІДу і виявилися позитивними». По-перше, центр контролю захворювань ніколи не повідомляв про подібні випадки. По-друге, місце події у цьому спамі постійно змінюється: то Львів, то Рівне, то Київ. До повідомлення також додають фото, на якому нібито співробітник метро дістає з поручня ескалатора голку. Попри те, що надписи на фото усі – російською мовою, у тексті розповідається про те, що це сталося у київському метро. Або навіть львівському (саме там, де ще й москалів б’ють)! Ось лише метро у Львові немає. По-третє, «ВІЧ-тероризм» дійсно був, але у Франції на початку 2000-х. В Україні – лише «спам-тероризм». А от чого дійсно треба боятися, так це шприців і голок, які розкидані у поштових скриньках, у під’їздах, на вулицях та навіть на дитячих майданчиках. Варто ще раз нагадати дітям, що в жодному разі не можна їх торкатися.

 

Раніше "Кременчуцький Телеграф" писав про педофільну паніку у Кременчуці.

Автор: Юлия Волынская
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх