До Дня захисника України: «Балада про піхоту» у кінці робочого дня

10.10.2016, 19:01 Переглядів: 3 132

Мережею розлетівся видовищний соціальний ролик, присвячений сухопутним військам України.

10 жовтня, до Дня захисника України, у мережі з'явився масштабний соціальний ролик «Балада про піхоту», присвячений воїнам Сухопутних військ України, що захищають країну на Сході. Його виклали на Youtube-каналі Сухопутні війська України.

 

- У ролику показані прості речі та справжні люди: солдати та офіцери Сухопутних військ України. Це не супергерої з фільмів. Коли ти спілкуєшся з ними, бачиш звичайних хлопців. Але є речі, які виокремлюють їх поміж інших – справжні воля та дух. Це сила нашої армії. Хочеться також відзначити колосальний ентузіазм та згуртованість всіх учасників проекту, а це люди з різних сфер. Така консолідація ще раз доводить: ми змінюємося, змінюється країна, – сказав один із авторів проекту Гнат Коробко.

 

Ролик закликає українців вступати на контрактну службу та, загалом, дуже зворушливо розповідає про Сухопутні війська України.

 

- Це був один з найскладніших сценаріїв соціального ролика. Потрібно було знайти символ для сухопутних військ – простий, людяний, позбавлений удаваного героїзму та шароварщини. Цим символом стала лопатка піхотинця, - поділився ще один автор проекту Олександр Смірнов (TABASCO).

 

- Ми взялися за цей проект, тому що це наш спосіб захищати свою Батьківщину. З автоматом у руках ми були б не такими ефективними, а тут можемо бути просто смертоносними. Я досі із задоволенням згадую істерику ватників у прайм-тайм першого каналу Росії після 9 травня, коли ми вийшли з соціальними роликами до Дня Перемоги, - каже Володимир Яценко з LimeLite Studio.

 

Переглянути, що вийшло з цієї роботи, можна нижче:

 

Автор: Руслана Горгола Відео: Сухопутні війська України Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх