«Якщо б зарахували гол, ми гру з Рухом не упустили», - тренер «Кременя»

27.08.2016, 16:39 Переглядів: 4 927

Футбольний клуб «Рух» перервав безпрограшну серію «Кременя»

 

26 серпня футбольний клуб "Кремінь" поступився "Руху" з Винників. Матч завершився з рахунком - 1:2. «Рух» перервав «суху» переможну серію «Кременя». А перемога "Руху" стала шостою поспіль у чемпіонаті другої ліги.

 

Обидві команди розпочали гру доволі обережно. У першій половині гри «Кремінь» більше контролював гру, а гості зробили ставку на контратаки. Моменти були й у Степанчука й у Сторчоуса. Степанчук після передачі Сторчоуса з гострого кута пробив з зовнішньої сторони сітки. Зі штрафної пробив Сторчоу, але м’яч влетів прямо в руки голкіперу «Руху». Стовідсотковий момент мав Артем Козлов, який відкрив рахунок, але арбітр показав положення поза грою. Моментів з боку гостей побільшало. Один з них на 40-ій хвилині завершився взяттям воріт. Гравці «Руху» показали домашню заготовку, яку несподіваним для воротаря ударом у ближній кут завершив Федорів.

 

На початку другого тайму господарі знову почали «пресувати» гостей. Проте гравцям «Руху» вдалося зловити суперника на грубій помилці й забити вдруге. Центральні захисники «Кременя» допустили помилку, дозволивши супернику вийти один на один з голкіпером «синьо-білих». У ближньому бою гравець «Руху» не зумів переграти Онопка, однак першим на добиванні був Іванов – 0:2.

 

Вже під кінець матчу «Кремінь» спробував врятувати матч. У компенсований час Дмитро Сидоренко, який вийшов на заміну зумів відіграти один гол. Таким чином «Кремінь» вперше пропустив, втратив очки та програв.

 

 

«Кремінь» (Кременчук) - «Рух» (Винники) 1:2

Голи: Сидоренко 90+2'- Федорів 39', Іванов 57'

Попередження: Козлов 24 '- Дяченко 90', Гурський 90+3'

 

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх (Сидоренко 86 '), Кунєв, Піскун-к, Сторчоус, Степанчук, Богданов (Тєртишний 69'), Кошадзе (Горват 77 '), Козлов. Головний тренер: Сергій Ященко

 

«Рух»: Дяченко, Федорів, Гурський-к, Дмитрух, Баглай, Чучман, Кінаш, Б. Баранець (Кікоть 70 '), Макар (Панасюк 79'), Іванов, Омельченко (Шептицький 84 '). Головний тренер: Роман Гданський

 

Арбітр: Віктор Арановський (Київ)

Асистенти: Кирило Химиченко, Віталій Кислюк (обидва Київська область)

4-й арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Спостерігач арбітражу: Олександр Білорус (Черкаси)

 

Післяматчеві коментарі

 

 

Головний тренер винниківського «Руху» Роман Гданський

- Ми знали що гра буде важкою, ми до неї готувалися. Ми попередньо вивчили гравців. Мотивація та концентрація були на високому рівні у наших гравців. Вдячний команді, що вони дисципліновано зіграли. Не просто грати на синтетиці. Тим паче у першому таймі грали проти вітру. Нам необхідно було витримати перші хвилини, важко було, але ми впоралися. У другому тайм налагодили гру і все стало на своє місце. Діяли згідно з планом, використовували атаки. Гра з «Кременем» була ключовою, переломною, радий що вона закінчилася. Надалі нам буде психологічно легше грати, нас чекають нелегкі матчі, кожен виїзд 900-1000 км.

 

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко

- Ми допустили дві помилки, які призвели до голів. Одна із них тактична. Перед матчем на розборі гри суперника ми знали, що команда з кутового віддає назад гравцю. Тут Кошадзе, мабуть, забув, що команда може так зіграти. І другий – тактична помилка наших двох центральних захисників. Поспіх, метушня та помилки з нашого боку, якими скористався суперник. Це було два явних моменти у суперника, якими він скористався. Значить, клас у цих гравців вищий. У нас були моменти, але ми ними не скористалися. В цілому грою задоволений, якщо і далі так гратимемо, думаю, будуть очки, перемоги і ми зможемо радувати наших вболівальників хорошою змістовною грою.

 

- Чи вплинув на гру не зарахований гол у першому таймі?

Коли грають рівні суперники, то кожен момент, кожен м’яч має значення. З лавочки мені важко було побачити, чи було положення поза грою чи якесь порушення. Звичайно, якби зарахували гол, думаю, ми б гру не упустили. Це б нас надихнуло і надало сил. Хлопці довели гру до позитивного рахунку.

 

 

- Когось крім воротаря Андрія Ленчінкова з «Черкаського Дніпра» підписали?

- Третій воротар на всякий випадок у запас. З Олійником все нормально. На даний момент Онопко у хорошій формі і практично не робить грубих тактичних помилок. Раніше Олійний був ведучим воротарем, а тепер вони помінялися місцями.

 

- Із 6 ігор (враховуючи Кубок України) Скоцький, Пільтенко та Москалик майже не грають

- Вони на даний момент не сильніше тих гравців, які виходять у стартовому складі. А друге це закон тренерів, якщо команда виграє склад не змінюють.

 

- Чи переглядаєте на позицію нападника, замість травмованого Ігоря Тимченка?

- Так, шукаємо. Якщо знайдемо будемо раді, якщо ні будемо чекати одужання Ігоря. Замінити його ніким, більш менш Артем Козлов справляється зі своїми обов’язками.

 

 

Нападник «Кременя» Роман Кунєв:

- Нам не вистачило трохи майстерності в завершальній стадії атаки: або це пас, або удар по воротах. Суперник, як на мене, зовсім не награв на перемогу, але удача була на їхньому боці. Досить спірний епізод із забитим голом Козлова у першому таймі, не зарахований через положення поза грою. Артем, як Філіппо Індзагі, постійно грає на межі офсайду.

Не зарахований гол і одразу ж абсолютно нелогічний гол суперника трохи збентежили нашу команду. Але ще було 45 хв другого тайму, ми мусили створити більше моментів біля воріт суперника. Не можу сказати, що хтось не віддався грі повністю, з останніх сил бігли вперед, але трохи майстерності, не стандартного мислення у штрафному суперника і не вистачило. Дуже прикро, що програли сьогодні супернику, який абсолютно нічим не кращий за нас.

 

 

Захисник "Кременя" Дмитро Сидоренко:

- Гра була цікава, з хорошим суперником. Якби забили першими, все могло б бути по іншому. Думаю, можна було б, але чогось не вистачило. Це футбол. Але я вважаю, що ми були не слабкіші за суперника.

 

Результати 6 туру 

“Кремінь” - “Рух” - 1:2 

“Жемчужина” - “Поділля” - 5:0

“Кристал” - “Мир” - 0:1

“Суднобудівник” - “Тепловик” - 2:2

“Балкани” - “Арсенал-Київщина” - 4:2

“Металург” - “Інгулець-2” - 0:6

“Нікополь-НПГУ” - “Нива-В” - 0:1

“Енергія НК” - пропускає матч

"Іллічівець-2" - "Реал Фарма" - 3:1

 

Турнірна таблиця

 

Анонс 7 туру

02.09

"Арсенал-Київщина" - "Металург"

03.09

"Поділля" - "Кристал"

"Рух" - "Жемчужина"

"Нива-В" - "Кремінь"

"Тепловик" - "Балкани"

"Реал Фарма" - "Суднобудівник"

"Енергія НК" - "Іллічівець-2"

04.09

"Інгулець-2" - "Нікополь-НПГУ"

Мир - пропускає тур

 

3 вересня “Кремінь” у Вінниці зіграє з місцевою “Нивою”.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх