МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

20.08.2016, 15:49 Переглядів: 4 065

МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

Кременчуцька команда проведе 4 гру в чемпіонаті 

20 серпня у Хмельницькому футбольний клуб "Кремінь" зіграв з "Поділлям". Матч завершився на користь "Кременя" з рахунком - 2:0. Голи забили Богдан Бичков та Максим Богданов. 

 

"Поділля" - "Кремінь" - 0:2

Голи: 0:1 – Богданов (44), 0:2 – Бичков (87)

«Поділля»: 1.Сергій Шевченко – 2.Владислав Гресь, 4.Андрій Богославський, 6.Андрій Джурко, 7. Ян Морговський (9.Владислав Чуловський, 65), 10.Андрій Муляр (24.Ігор Кльоц, 85), 14. Артем Макарченко, 15.Роман Худік,19. Роман Шпиця (16.Кирило Бабак, 53) 21. Олексій Колесников, 88.Алішер Якубов (к)

«Кремінь»:30. Віталій Онопко – 2.Валерій Курелєх, 3.Владислав Піскун (к) (19. Дмитро Сидоренко, 81), 6.Дмитро Ентін (4.Олександр Москалик, 46), 7.Максим Богданов, 8.Андрій Сторчоус, 9.Леван Кошадзе (15.Дмитро Тертишний, 72), 10.Роман Кунєв, 11.Сергій Степанчук, 17. Богдан Бичков, 20.Артем Козлов

 

У цьому протистоянні "Кремінь" вважався фаворитом матчу. "Поділля" в останніх трьох матчах зазнала поразок із загальним рахунком 2:10. Звичайно господарі спробували реабілітуватися перед своїми вболівальниками. До речі, як повідомила прес-служба клубу "Поділля", саме з гри з "Кременем" започаткують квитки на стадіон. Ціна квитка складатиме 20 грн, безкоштовно відвідати гру мають право діти до 16 років, учасники АТО та інші пільгові категорії.

 

У Хмельницькому "синьо-білі" продовжили переможну серію, в якій не пропустили жодного м'яча. Це четверта перемога у цьому чемпіонаті, та шоста - враховуючи матчі минулого чемпіонату (нічия нульова з Буковиною та перемога у матчі з Арсенал-Київщиною з рахунком - 8:0).

 

 

На початку гри захисник «Кременя» мало не відзначився автоголом, про це повідомляє прес-служба клубу "Поділля". Та загалом у першому таймі гострих моментів було обмаль. Лише на 44-й хвилині гості забили «гол у роздягальню». Максим Богданов відкрив рахунок пострілом метрів з 20-ти у нижній кут. На куражі «Кремінь» створив ще одну нагоду – але цього разу м’яч просвистів вище воріт.

 

У другій половині зустрічі Якубов також завдав удару здалеку – вийшло сильно, але неточно. Найбільш реальний момент у хмельничан виник у середині тайму. Чуловський прорвався лівим флангом і прострілив на Колесникова, який підрізав м’яч у ворота – але воротар дивом зреагував і виручив свою команду. А під завісу поєдинку підопічні Сергія Ященка забили вдруге. Богдан Бичков «парашутом» перекинув м’яч через голкіпера хмельничан і встановив остаточний рахунок зустрічі – 0:2.

 

Післяматчеві коментарі, які надали тренери та гравці прес-службі "Поділля" та "Телеграфу"

 

Віталій Балицький, в. о. головного тренера ФК "Поділля":

- Команді дещо забракло концентрації, хоча ми наголошували – мала бути повна увага не те що 90, а всі 95 хвилин. Не вистачило і майстерності – її, на жаль, в магазині не купиш. А щодо самовіддачі футболістів особливих зауважень немає. В нас є проблеми в захисті. Тому вже у понеділок до нас приїдуть на перегляд два високих центральних захисники. Якщо вони нам підійдуть, підпишемо з ними контракти.

МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

Сергій Ященко, головний тренер ФК "Кремінь":

- Ми знали, що суперник, який програв кілька матчів поспіль, буде дуже мотивованим, по-спортивному злим. Втім, ми перемогли закономірно, наша команда була сильнішою. Для нас це вже четверта перемога поспіль. Треба визнати, що удача, фарт десь теж нам допомогли.

МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

Максим Богданов, гравець МФК "Кремінь":

- Хмельницький – гарне місто, хороший стадіон, багато вболівальників. Від матчу приємні враження. Ми грали добре, «Поділля» теж грало добре, попри те, що знаходиться у нижній частині турнірної таблиці.

МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

Півзахисник "Кременя" Богдан Бичков:

- Не зважаючи на те, що суперник нижче нас у турнірній таблиці, ми знали що буде складно. У "Поділля" хороша підтримка. Не зважаючи на важку дорогу та в'язке поле ми впоралися з суперником. Ми молодці, використали свої моменти. Мали змогу й більше забивати, але і двох голів вистачило для перемоги:), - зазначив Богдан. - Мій гол це заслуга всієї команди) На гру проти Руху налаштовані максимально. Вдома ми дамо їм бій!)

МФК «Кремінь» на виїзді переміг «Поділля» Хмельницький

Голкіпер "Кременя" Віталій Онопко, який протягом 4 матчів чемпіонату не пропустив жодного голу:

- Матч був важким. Поле м'яко кажучи не в дуже хорошому стані, важко було до нього адаптуватися. Але хлопці молодці, зуміли підлаштуватися і забити два м'ячі, хоча і мали ще ряд гольових моментів.Команда суперника створила один гольовий момент, якщо не помиляюся, але ми з ним впоралися. Дуже радий, що вдалося забрати з Хмельницького важливі 3 очки.

 

 Результати 5 туру

"Мир" - "Жемчужина" - 0:0

"Поділля" - "Кремінь" - 0:2

"Рух" - "Нікополь-НПГУ" - 1:0

"Нива-В" - "Металург" - 4:2

"Інгулець-2" - "Балкани" - 3:1

"Арсенал-Київщина" - "Суднобудівник" - 4:1

"Тепловик" - "Іллічівець-2" - 0:1

"Реал Фарма" - "Енергія" НК - 4:1

 

 

Анонс 6 туру (26.08)

Кремінь - Рух

Жемчужина - Поділля

Кристал - Мир

Суднобудівник - Тепловик

Балкани - Арсенал-Київщина

Металург - Інгулець-2

Нікополь-НПГУ - Нива-В

Енергія НК - пропускає матч

 

26 серпня о 17.00 "Кремінь" вдома прийме лідера чемпіонату "Рух" Винники.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Поділля" Джерело відео: Спортцентр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх