Автор книги про українську порноакторку створив медіапроект про Україну та українців

23.06.2016, 08:30 Переглядів: 2 982

Автор книги про українську порноакторку створив медіапроект про Україну та українців

Команда Ukraїner вирушить у 1,5-річну експедицію історичними регіонами України, щоб відкрити маловідомі місця, зустріти унікальних людей і розповісти про це

Минулого тижня український журналіст, блогер, арт-менеджер та мандрівник Богдан Логвиненко, відомий кременчужанам після презентації власної книжки про порно, на своїй сторінці у Facebook оголосив про старт нового проекту — інтернет-видання про географію й людей Ukraїner.

 

Найближчі півтора роки Богдан разом із командою (Тарас Ковальчук, Дмитро Охріменко, Траян Мустяце) їздитиме Україною й розповідатиме про неї читачам — у текстах, фото й відео.

 

«Зазвичай, наша держава опиняється у фокусі світових ЗМІ через політичні та економічні проблеми, війну чи природні катаклізми. На противагу, та невелика кількість іноземців, що приїздять до України, описують її зовсім не так, як це роблять українські ЗМІ. Сторонньому оку Україна відкривається несподіваною, цікавою, непередбачуваною і кольоровою. Але якою бачать свою країну самі українці? Чому, повертаючись із закордону, в першу чергу вони звертають увагу на сірість, негатив, неввічливість та грубість великих міст. Можливо тому, що медійно Україна для самих українців не виглядає добре?
Ukraїner — новий медіапроект, який має на меті шляхом ретельних досліджень зрозуміти і сформулювати те, ким ми є», — заявляє про цілі автор проекту.


Перша антропологічно-етнографічна експедиція триватиме півтора року, розповіли автори проекту. За цей час планують охопити 14 українських етнічних земель – від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. Таку кількість визначили, опираючись на історичний поділ України. №У проекті є галичани й Галичина, подоляни й Поділля, а ще Причорномор’я, Полтавщина, Слобожанщина… Почнуть свою роботу автори нового проекту з Закарпаття і Із заходу поступово рухатимуться на схід.

 

За словами творців проекту, Ukraїner цікаво розповідатиме пізнавальні історії про віддалені куточки, людей, мистецтво та їжу. Почнуть з сіл і маленьких містечок, які обіцяють показати з несподіваного ракурсу, цим самим залучивши туристичний потік. Крім того, за результатами експедиції планують створити сучасні путівники Україною декількома мовами.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх