"Мені сподобалося, що зміг пробити воротарю "Кременя", - учень гімназії №5

20.05.2016, 14:34 Переглядів: 3 308

"Мені сподобалося, що зміг пробити воротарю "Кременя", - учень гімназії №5

Для учнів гімназії №5 відбувся урок футболу

Футбольний клуб «Кремінь» у рамках всеукраїнської акції «Зіркові уроки футболу» зустрівся з учнями гімназії №5. Кременчук став 9 містом, який провів урок футболу.

 

Свято провели гравці «Кременя»: капітан Ігор Тимченко, Роман Пасічніченко, Андрій Олійник, Владислав Піскун та Сергій Степанчук.

 

Футболісти почали урок з традиційної розминки, бігових вправ та ударів по воротах. Вони показали дітям, як правильно працювати з м'ячем, провели естафети та грали у футбол. Хлопці та дівчата в підкатах відбирали м'яч у гравців «Кременя». Одному з учнів гімназії №5 вдалося пробити воротаря «синьо-білих» Андрію Олійнику.

 

Наприкінці зустрічі відбулася футбольна вікторина на знання клубу «Кремінь» та збірної України.

 

Серед запитань було: кращий бомбардир у «Кремені» серед гравців другої ліги (відповідь - Тимченко), хто з гравців «Кременя» найтитулованіший (майстер спорту міжнародного класу Піскун), з якими командами грає збірна на Євро-2016 (Німеччина, Польща та Північна Ірландія).

 

Дітям подарували книжки «Зіркові уроки успіху» від «Видавництва Старого Лева», футбольні м’ячі Mitre, напої «Живчик», а також вимпел «Кременя» з автографами гравців.

 

Заступник директора МФК "Кремінь" Вадим Маньковський зазначив:

 

- Футбол - не лише професіональний спорт, але образ життя, який дисциплінує та допомагає досягати мети в навчанні та житті.

 

Директор гімназії №5 Ілона Бобер побажала учням, щоб хтось з них у майбутньому одягнув футболку національної збірної команди України.

 

Діти після футбольного уроку поділилися, що захід їм дуже сподобався і вони із задоволенням приймуть гравців «Кременя» у себе на полі.

 

- Сподобалася двухсторонка та пробивати у ворота, - розповіли діти.

 

- А мені те, що зміг пробити головному воротарю «Кременя» Андрію Олійнику, - додав маленький футболіст.

 

Вчитель фізкультури Максим Середа зазначив, що до уроку спеціально не готувалися: «Легко зібрали дітей на цей урок, іноді на уроки їх не збереш, як сьогодні. Діти з азартом прийняли ініціативу клубу «Кремінь» провести урок футболу. Вони були дуже раді зіграти з футболістами, адже раніше діти лише спостерігали за грою футболістів з трибун».

 

- Такі уроки футболу – це прекрасно. Мені все сподобалося. З великим задоволенням приймемо пропозицію ще раз сюди прийти, - зазначив Ігор Тимченко. – Найбільше мені сподобався футбол. Та емоції хлопчика, після того як йому не вдалося пробити у ворота. Ці дитячі емоції неможливо передати.

 

Упродовж двох місяців представники футбольних клубів провели уроки футболу для школярів 10 міст України: Стрия, Києва, Кіровограду, Білої Церкви, Миколаєва, Маріуполя, Рівного, Сум, Чернівців та Кременчука.

 

«Зіркові уроки футболу» - всеукраїнський проект ПФЛ, який має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

 

А вже сьогодні о 17.00 «Кремінь» прийме одного з аутсайдерів другої ліги «Нікополь-НПГУ».

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх