Реконструкцію ЦНАПу у Кременчуці оцінили у 27,7 млн грн

3.12.2015, 11:51 Переглядів: 5 335

Реконструкцію ЦНАПу у Кременчуці оцінили у 27,7 млн грн

Міський голова із заступниками провів виїзне засідання у приміщенні колишньої школи №14

На реконструкцію приміщення колишньої школи №14 під великий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) проектом передбачено 27,7 млн. грн. Як повідомляє прес-служба кременчуцької міської ради, міський голова Віталій Малецький провів робочу виїзну нараду.

 

Мер разом з заступником Дмитром Кравченком, керуючим справами виконкому Русланом Шаповаловим, керівником КВП «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» Миколою Шендриком та керівником КГП «Креміньміськпроект» Віктором Трушем оглянули будівлю приміщення, де в майбутньому планують розташувати ЦНАП.

 

Реконструкцію ЦНАПу у Кременчуці оцінили у 27,7 млн грн

 

За словами Руслана Шаповалова, у новому приміщенні ЦНАПу в кілька разів буде збільшено зону для прийому отримувачів послуг. Реконструкція приміщення передбачає на 1 поверсі велику залу для роботи з документами, а також дитячу кімнату. Такий центр зможе одночасно обслуговувати близько 1000 осіб.

 

Реконструкцію ЦНАПу у Кременчуці оцінили у 27,7 млн грн

 

Міський голова оглянув також місце майбутньої парковки. Віталій Малецький зазначив, що необхідно планувати парковку таким чином, щоб через великий наплив людей не страждали мешканці навколишніх будинків. Він також зазначив, що тут обов’язково повинні бути передбачені місця для інвалідів.

 

Реконструкцію ЦНАПу у Кременчуці оцінили у 27,7 млн грн

 

Також для людей з обмеженими фізичними можливостями з центрального входу буде встановлено пандус, а в самому приміщенні спеціальний ліфт.

 

Кошти на реконструкцію ЦНАПу планують затвердити у проекті місцевого бюджету на наступний рік. За словами мера Кременчука, була попередня розмова з головою Полтавської ОДА Валерієм Головком про часткове фінансування проекту за рахунок державного фонду регіонального розвитку.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: kremen.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх