Подробиці смертельного ДТП на вулиці Красіна у Кременчуці (ФОТО)

1.08.2013, 10:04 Переглядів: 24 356

Подробиці смертельного ДТП на вулиці Красіна у Кременчуці
В результаті аварії, що сталася  на розі вулиць Красіна та Шевченко, загинуло двоє. Один з них – відомий бізнесмен, виходець з Вірменії. На його похорон прийшло близько 800 чоловік, а для проїзду жалобної процесії дороги в Кременчуці перекривали. Винуватцем ДТП, у якій він загинув, правоохоронці називають сина головного лікаря пологового будинку, проте слідство ще триває

«Mercedes від удару відкинуло з дороги»

 

Подробиці смертельного ДТП на вулиці Красіна у Кременчуці

24-го липня близько 2.00 на перехресті вулиць Красіна та Шевченка зіткнулися дві іномарки: Mercedes і Chevrolet Evanda.


Як повідомили «Телеграфу» в прес-службі міського управління мілліції, Chevrolet їхав по вулиці Шевченка, а Mercedes – по Красіна з боку Дніпра. Водій Chevrolet не поступився дорогою.


– Mercedes від удару відкинуло з дороги. Він зніс паркан біля магазину, – розказало в міліції джерело видання.


25-річний пасажир Chevrolet загинув одразу, а водій цієї машини з місця ДТП зник.  Йому швидку меддопомогу викликали вже з дому. До лікарні було госпіталізовано пасажира та водія другої іномарки.  Згодом водій Mercedes помер у лікарні.


Відомо, що за кермом Chevrolet був син головного лікаря міського пологового будинку Ярослава Прокопчука, а за кермом Mercedes – бізнесмен, виходець з Єревану Ваган Григорян.
Невдовзі після ДТП містом почали ширитися чутки, що після зіткнення водій Chevrolet намагався перетягти на водійське місце труп свого друга, наче він був за кермом, а з мертвого і спитати нічого. Але в міліції стверджують, що це лише чутки, які не підтверджені слідством.


Дехто навіть каже, що вірменська діаспора стежить за лікарнею, в якій перебуває син пана Прокопчука. Вони начебто мають дані, що його хочуть вивезти з медзакладу та сховати в іншому місці, аби вірмени не помстилася за брата по крові. Також люди кажуть, що міліція охороняє палату з водієм Chevrolet.


– Ні за ким ми не стежимо. Але будемо вимагати справедливості і не дамо порішати іншій стороні питання у міліції чи суді, – коментує «Телеграфу» близький друг загиблого водія «Мерседесу» Артур Саргсян.


В міліції також спростували чутки про охорону палати. Натомість там заявили, що слідство просувається вперед.


– Зараз призначено 7 експертиз: від судово-медичної до трасологічної. Слідчі вилучили з машин відеореєстратори, також, за рішенням суду, був отриманий відеозапис на одній з камер відеонагляду, що стоіть на перехресті вулиць, де сталася ДТП. Вивчаються автівки та особисті речі, що були в них. Робиться аналіз крові водіїв. Поки що ми не можемо сказати, п’яні вони були чи тверезі. Міліціянти роблять поквартирні обходи навколишніх будинків та шукають свідків пригоди, – каже прес-секретар міськуправління міліції Анна Васенко.


Джерело «Телеграфу» повідомило, що слідчі вже мають видеозапис з однієї з камер, де автівка Chevrolet тієї ночі кілька разів їздила з великою швидкостю по вулиці Шевченко. Навіть, всупереч правилам дорожнього руху, їхала по одностороній дорозі проти напрямку руху автівок.


– З водієм Chevrolet слідчі дії ми не проводимо, бо лікарі це поки що заборонили. Як тільки дозволять, ми відразу зробимо, – каже пані Васенко.

 

Ким був Ваган Григорян, чи звязувався пан Прокопчук із його родиною після ДТП та інші подробиці аварії - читайте в сьогоднішньому номері "Кременчуцького Телеграфу" (№31).

Автор: bulashev
Теги: ДТП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх