Антигламурний Дзідзьо шукав, у кого б то переночувати у Кременчуці

26.02.2017, 14:18 Переглядів: 16 172

Антигламурний Дзідзьо шукав, у кого б то переночувати у Кременчуці

Головна перевага у виборі ночівлі – наявність вдома борщу. Зеленого)

Антигламурний Дзідзьо шукав, у кого б то переночувати у Кременчуці

 

25 лютого Кременчуцький МПК ледь не "вибухнув" від кількості глядачів. Всі вони прийшли послухати відомий український поп-гурт DZIDZIO: шоумена, антигламурного співака та взагалі кльового бородатого вуйка Дзідзьо (Михайла Хому) та його мегакруту команду (клавішника Юлія і гітариста Лямура).

 

Сказати, що у залі був аншлаг – не сказати нічого. Вільних місць не було взагалі, тому навіть поставили стільчики, пуфики та інші предмети інтер`єру, на які можна присісти. Втім, кременчужани вирішили по-своєму: навіщо сидіти, коли можна танцювати? І понеслося. Танцювали і у проходах, і одразу ж на місцях.

 

 

- Раз, два, три! Дзі! Не чую вас! Раз, два, три! Дзі! – на початку концерту з-за куліс чи то кричав, чи то гарчав у мікрофон Дзідзьо.

- Дзьо! – відповідали глядачі. Дуже голосно відповідали. Коли фронтмен вирішив, що публіка вже заведена на повну, він вийшов на сцену.

 

Найбільше пощастило на концерті малечі – бородатий дядько позвав всіх дітлахів на сцену, танцював з ними, водив «паровозик». Навіть конкурс провів, хто голосніше співає: він із дітьми, чи дорослі у залі.

 

 

Фронтмен DZIDZIO постійно спілкувався з публікою. А глядачі, зі свого боку, не гаяли часу і активно користувалися гарним настроєм співака. Жіночки обцілували Михайла Хому з усіх боків. Цікаво навіть стало запитати, чи сильно колюча в нього борода.

 

Виявилося, що антигламурний співак полюбляє борщ. І полюбляє настільки, що готовий був переночувати у тих кременчужан, в кого вдома є ця страва.

 

 - В кого можна переночувати? Гаразд. А в кого дома є борщ? В тебе? Червоний? А я хочу зелений! – Казав він зі сцени.

 

Також Михайло Хома порадив дітям брати з батьків по 50 грн, якщо почують від тих матюк. Бо і сам лідер гурту вирішив не лаятися. Навіть пісню цьому присвятив.

 

 

Під час концерту згадали і Кузьму (Андрія Кузьменко), який свого часу став творцем DZIDZIO. Поп-гурт виконав пісню «Три в одному» (Подарую телефон).

 

Приємним сюрпризом стала щедрість DZIDZIO. Фронтмен під час виступу кинув на сцену 6 футболок (а може й більше) від DZIDZIO-shop та безліч листівок.

 

 - Ви мене любите тільки через футболки! Ні? А за що? Та не вірю! Мені в Києві кажуть, шо я дурак. Сам у себе купляю і роздаю. Бізнесмен з мене ніякий, - прокоментував свою щедрість Михайло Хома.

 

Загалом, концерт йшов трішки більше години. Деякі з кременчужан обурилися через цей факт. Але година з DZIDZIO була настільки насиченою, що гріх жалітися. А після виступу гурт не пішов відпочивати. Ні! Ще довго Дзідзьо, Лямур та Юлій фотографувалися з фанатами, роздавали автографи та приймали щирі поцілунки. Не лише у щічку.

 

 DZIDZIO — український гурт, створений у місті Новояворівську Львівської області 9 вересня 2009. Незабаром, після появи пісні Кузьми «Старі фотографії» у незвичному виконанні DZIDZIO, новий музичний проект увійшов у медійний простір України.
В 2009 році Кузьма пише гурту музику та слова пісні «Ялта», яка згодом допомагає набути популярності.
В Інтернеті Дзідзьо став популярним завдяки його широко відомим монологам про свиню Мейсона, яка є «ідейним натхненником гурту». Фан-клуб гурту в соціальній мережі «ВКонтакті» є найбільшим в Україні і перевищує 200 тис. прихильників, а тільки за рік кількість переглядів роликів гурту лише на офіційному каналі «Дзідзьо» в YouTube перевищила 11 млн - Вікіпедія.

 

Фото: Ростислав Богданов
Автор: Ирина Серёгова Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх