Рейтинги депутатів Кременчуцької міської ради

19.11.2016, 08:35 Переглядів: 4 966

Рейтинги депутатів Кременчуцької міської ради

Відмінники та прогульники

Крім усяких фантазійних обов’язків, на кшталт «захищати людей» та «дбати про інтереси громади», у депутатів міськради є цілком конкретні обов’язки. Вони мають регулярно ходити на сесії та засідання профільних комісій. А ще – подавати офіційні запити. «ТелеграфЪ» пропонує подивитися, як депутати виконують свої прямі обов’язки*

 

Відвідування сессій

Рейтинги депутатів Кременчуцької міської ради

 Як бачимо, депутати досить дисципліновано відвідують сесії. За рік їх було 15. Більша частина депутатів ходила на всі сесійні засідання. Трійця найзатятіших прогульників – депутати Мельник («Рідне місто»), Литвиненко (Опоблок), Федорченко (Опоблок).

 

 

Відвідування засідань депутатських комісій

Рейтинги депутатів Кременчуцької міської ради

 На жаль, депутати відвідують засідання комісій набагато гірше, ніж сесійні засідання. Тут найзатятіші прогульники – депутат Литвиненко (Опоблок, із 35 засідань комісії відвідав 7); Грінченко (Опоблок, з 13 засідань відвідав 1); Федорченко (Опоблок, із 13 засідань відвідав 1); Мельник («Рідне місто», з 13 засідань відвідав 4).

 

 

Кількість поданих запитів та їх підтримка депутатами

Рейтинги депутатів Кременчуцької міської ради

Депутати мають право подавати на сесію депутатські запити, а депкорпус підтримує або не підтримує. Беззаперечний лідер за кількістю поданих запитів – депутат Піддубна (позафракційна). Вона подала 55 запитів, 36 з них депутати ухвалили. На другому місці депутат Гордєєва («Самопоміч») – подала 19, підтримали 15 з них. Третє місце у Павленко («Самопоміч») – 15 подала, 11 підтримали. На четвертому місці Шибашов («Рідне місто») – 12 запитів, 11 з них підтримані. П’ятірку лідерів завершує депутат Іванян – 11 запитів, всі 11 ухвалені. Далі кількість поданих запитів відчутно зменшується, а 19 депутатів взагалі їх не подавали.

 

 

* Рейтинги складені за інформацією, наданою апаратом Кременчуцької міської ради на запит "Телеграфа".

Депутати Макаров та Шевченко заступили до своїх обов’язків 22.12.2015-го, тому перші сесії пропустили не з власної вини і мають 100% відвідуваність.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх