Де у Кременчуці жити добре?

14.07.2013, 08:30 Переглядів: 20 664

Де у Кременчуці жити добре?

У рейтингу районів міста від газети «ТелеграфЪ» центр, як і завжди, залишає інші райони далеко позаду. Та є й чому дивуватися. Ближній Молодіжний обійшов по балах Водоканал та Новоіванівку. А ось життя у 19 з 28 районів можна оцінити як «важкувате»

Де у Кременчуці жити добре?
Де у Кременчуці жити добре?

 

Як вихваляють свій район мешканці центру? «У нас є все, як у Греції», - кажуть вони. Люди з Першого Занасипу та ті, що живуть під мостом, згадують про близькість до природи – і Дніпро, і лісу трохи є. Жителі Водоканалу та Новоіванівки відчувають себе наче у величезному плацкартному вагоні, коли повз них постійно бігають їхні сусіди. Мешканці Молодіжного розповідають про «незабутній аромат» хімічних підприємств. А хтось може похвалитися тільки міським звалищем під боком та забрудненою водою у колодязях… Все пізнається у порівнянні. Тому «ТелеграфЪ» склав власний рейтинг комфортності проживання у різних районах Кременчука.


Як ми рахували

 

Ми розділили місто на 28 частин за територіальною автономністю, архітектурними особливостями та мобільністю мешканців. Оцінювали райони по 40 показниках, що охоплюють найважливіші аспекти: життєзабезпечення, комфорт, якість довкілля, освіта та культура, дозвілля. Сума балів становила 150. Жоден район, навіть центр, до неї й не наблизився – далися взнаки сильне транспортне навантаження, відносно високий рівень злочинності. У спальних районах спокійніше (за виключенням Водоканалу, вул. Героїв Бресту, Молодіжного), але там слабо розвинена торговельна мережа, недостатньо чисті вулиці та майже відсутні місця для відпочинку. На околицях взагалі сутужно. Туди і транспорт рідко ходить, а за найважливішими речами (ліками, наприклад) треба їхати у сусідній район за кілька кілометрів.


 


Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх