БЛОГ: Справедливості в Україні немає і відповідальність за це має нести існуюча влада

21.02.2014, 10:21 Переглядів: 2 562

БЛОГ: Справедливості в Україні немає і відповідальність за це має нести існуюча влада

Юрій Шаповалов, народний депутат від Кременчука

Після початку війни влади проти свого народу я не збираюсь бути причетним до такої влади. Я категорично засуджую будь-яке насилля і кровопролиття, вважаю всі силові кроки, спрямовані на розгін Майдану неправильними.

 

Після виконання закону «Про амністію» влада мала вивести силовиків за межі столиці. Натомість, їх стало в десятки разів більше, до них приєднались відверті озброєні бандити, які разом здійснили нічим невиправдані напади.

 

Я, Юрій Шаповалов, народний депутат від Кременчука інформую кременчуцьку громаду, яка мене обрала, і народ України про свій вихід з фракції Партії регіонів.

 

Після обрання я прийняв рішення увійти до фракції Партії регіонів лише через одну обставину. Мені було прямо обіцяно, що наш Кременчук отримає можливості для розвитку. Ці обіцянки давались мені в умовах фінансового зашморгу, який душив моє місто. Багатомільйонні вилучення з міського до державного бюджету на незрозумілих підставах висмоктували всю кров місцевого самоврядування в Кременчуці, змушували його їздити із протягнутою рукою в область і столицю. І це при тому, що Кременчук є містом-донором, унікальним промисловим містом, що забезпечує понад 70% бюджету Полтавської області.

 

Я визнаю, що глибоко помилявся, коли повірив цим обіцянкам. Вилучення не були відмінені. Лише через рік моєї боротьби нова цифра цих незрозумілих вилучень стала вдвічі меншою, але все одно такою, що не підлягає виконанню. Більшість моїх депутатських звернень щодо грубого порушення законодавства відносно прав і свобод громадян чиновниками не знаходила своєї належної підтримки з боку уповноважених органів влади.

 

Українські чиновники перетворились на касту недоторканих персон, яким дозволено порушувати будь-які закони. Народний депутат від фракції Партії регіонів не міг вибороти справедливих покарань для чиновників! То що вже казати про громадянина без депутатського статусу?

 

Справедливості в Україні немає і відповідальність за це має нести існуюча влада.

 

Саме тому з перших днів я завжди підтримував Євромайдан і його активістів та інформував про це кременчужан у своїх друкованих звітах в місті. Я допомагав, як міг і чим міг.

 

Я бачив щирість намірів кожного мітингувальника і поділяю цінності, які вони виборюють для всіх нас.

Я щиро вважаю – кожен загиблий мітингувальник є справжнім героєм України, незалежно від того, чи вважає влада когось терористом, чи ні.

 

Сумую за загиблими.

Вірю в перемогу справедливості в Україні.

Слава Україні!

 

БЛОГ: Справедливості в Україні немає і відповідальність за це має нести існуюча влада

Автор: Dolli
Теги: Шаповалов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх