Кременчуцьку унікальну пластилінову картину виставили в Києві

11.06.2015, 17:18 Переглядів: 3 020

Панно «Дерево життя», яке внесли до Книги рекордів України, представили на художній виставці

Кременчуцькі вихованці центру «Лідер» під керівництвом Дмитра Короля відкрили у Києві художню виставку «Дерево життя». У президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» представлені кременчуцька пластилінова мозаїка та витинанки.

 

В експозиції центральне місце посідає панно «Дерево життя». В центрі композиції зображено кобзаря біля хати та українське село 17-18 століття.

 

Як раніше писав «ТелеграфЪ», картину виконану в техніці пластилінової мозаїки внесли до Книги рекордів України. Розмір панно - 244 см на 120 см, вага – 25 кілограмів. На виготовлення панно витратили 100 упаковок пластиліну.

 

Кременчуцькі художники планують додати до панно ще дві частини, над якими нині працюють. На одній будуть зображені козаки, а на іншій - мати з дітьми біля хати.

 

Керівник проекту, художник Дмитро Король зазначив:

 

- Найбільше хотілось не просто, щоб діти досягли якогось рекорду, а й щоб в Україні про нашу роботу дізнались. Бо тоді діти відчують, що своїми руками можуть зробити щось грандіозне й велике. А якщо поставити собі в житті за мету чогось досягти, то будь-що стане реальністю. Ця картина – приклад такої мети, і нехай діти не зупиняються, а ставлять собі ще значніші цілі. Це стимул для них, аби вони розвивалися.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх