Мешканці Глобино зібрали допомогу для дитячого будинку в Харцизьку

4.05.2015, 14:04 Переглядів: 3 323

Мешканці Глобино зібрали допомогу для дитячого будинку в Харцизьку

2,5 т гуманітарної допомоги для дитячого будинку, який знаходиться в окупованій території

 

 

 

За три дні мешканці Глобино та ближніх районів зібрали 2,5 т гуманітарної допомоги для дитячого будинку, який знаходиться в окупованій території. За ініціативи бійця батальйону «Донбас» Олега Штефана та за підтримки працівників освіти Глобинського району діти зібрали допомогу 138 дітям у дитячий будинок м. Харцизьк.

 

У машину завантажили картоплю, близько 120 банок консервації, продукти харчування, дитячий одяг, книжки, засоби гігієни та іграшки.

 

Як зазначила голова працівників освіти Глобинського району Любов Качмар: «Допомогу зібрали 23 школи Глобино та району за короткий термін. Дякуючи працівникам будинку дитячої та юнацької творчості, куди люди зносили допомогу, все охайно перебрали та упакували. Ми й надалі плануємо надавати допомогу дітям».

 

Олег Штефан розповів, що Олександра Іванівна, яка допомагала йому коли був у полоні, а зараз активно допомагає українцям, що стали заручниками на території, підконтрольній бойовикам, повідомила про необхідність допомоги діткам віком від народження до 11 років, які живуть у дитячому будинку м. Харцизьк (Донецька область).

 

«Ми зв’язувалися з дитячим будинком, ситуація катастрофічна, дітям не вистачає продуктів харчування. Мешканці Глобино зібрали допомогу, яку відправимо найближчим часом. Про час виїзду говорити не будемо в цілях безпеки», - додав Олег Штефан.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх