У Києві "Отамани" не змогли здолати «Кубинських приборкувачів»

1.03.2015, 08:17 Переглядів: 2 447

«Українські отамани» з рахунком 2:3 програли чинним чемпіонам Всесвітньої серії боксу - «Кубинським приборкувачам»

У Києві "Отамани" не змогли здолати «Кубинських приборкувачів»

27 лютого, у столичному Палаці спорту відбулася матчева зустріч сьомого кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Кубинськими приборкувачами».

 

У першому поєдинку «отаманів» на рингу представляв узбек Хасанбой Дусматов, який здолав кубинця одноголосним рішенням суддів. У другому поєдинку на рингу у «Українських отаманів» дебютував легіонер з Киргизстану - Омурбек Малабеков. «Отаман» не зміг виграти у свого суперника Енді Круза Гомеса.

 

У ваговій категорії до 64 кг на ринзі з'явився єдиний українець Володимир Матвійчук, але здолати кубинця йому не вдалося.

 

У четвертому поєдинку вечора на рингу у «отаманів» з'явився другий боксер з Узбекистану - Хуршідбек Норматов. Свій поєдинок легіонер українського клубу в черговий раз провів на найвищому рівні і добув беззастережну перемогу, одного разу відправивши суперника в нокдаун.

 

Вирішальним поєдинком стало протистояння Сергія Корнєєва та Ерінсальді Костильов Савона у ваговій категорії до 91 кг. Бій був дуже цікавим, але майже всі точні удари летіли в голову «отамана». На жаль для «українських отаманів» лівий боковий від Савона на останніх хвилинах поєдинку втретє відправив Корнєєва в нокдаун.

 

За результатами п’яти проведених поєдинків «Отамани» поступилися з рахунком 2:3. Таким чином завдяки здобутому балу у зустрічі з кубинцями наша команда зберегла за собою місце у ТОП-3 підгрупи «А». В той час як кубинська команда, здобувши максимально можливі 21 залікові очки, посідає першу позицію нашої підгрупи.

 

Наступний бій «Українські отамани» проведуть 6 березня на виїзді проти «Мексиканських воїнів».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: федерація боксу України
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх