Очередная сессия Кременчугского горсовета – 24 февраля (вопросы)

11.02.2015, 08:55 Переглядів: 2 361

На рассмотрение вынесено 34 вопроса

Секретарь горсовета Василий Ивко подписал распоряжение о созыве очередной сессии 24 февраля. Вчера президиум. состоящий из глав фракций и депутатских комиссий, утвердил повестку дня.

Депутаты рассмотрят 34 вопроса. Среди них самым дискуссионным обещает быть вопрос о не создании районных в городе советов. Также депутапты внесут изменения в программу социально-экономического развития, программу соцзащиты «Турбота»., распределят бюджетный остатки спецфонда городского бюджета, перешедшие с прошлого года.

Вопросы на сессию:
1. Про неутворення Автозаводської та Крюківської районних у місті рад м. Кременчука.
2. Про затвердження звіту секретаря міської ради про здійснення державної регуляторної політики Кременчуцькою міською радою та її виконавчим комітетом у 2014 році.
3. Про внесення змін до рішення міської ради від 25 січня 2011 року «Про затвердження Положення та складу комісії Кременчуцької міської ради з питань поновлення прав реабілітованих громадян».
4. Про внесення змін та доповнень до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 27 січня 2015 року «Про затвердження програми економічного і соціального розвитку м. Кременчука на 2015 рік».
5. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 27 січня 2015 року «Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Кременчука «Турбота» на 2015 рік».
6. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 25 вересня 2012 року «Про затвердження міської Програми розвитку та удосконалення цивільного захисту населення міста Кременчука на 2013-2015 роки».
7. Про затвердження рішень виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області від 16.01.2015 № 3, від 06.02.2015 № 34.
8. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 29 листопада 2011 року «Про затвердження Комплексної програми підготовки молоді міста Кременчука до військової служби і призову її до Збройних Сил України на 2012-2016 роки».
9. Про погодження кандидатури багатодітної матері щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
10. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
11. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 28 листопада 2006 року «Про затвердження нової редакції статутів загальноосвітніх навчальних закладів м. Кременчука».
12. Про затвердження статуту Кременчуцької гімназії № 5 імені Т.Г.Шевченка Кременчуцької міської ради Полтавської області в новій редакції.
13. Про затвердження Положення про управління розвитку підприєм-ництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області у новій редакції.
14. Про затвердження Програми енергозбереження та енергоефектив-ності міста Кременчука на 2015-2017 роки.
15. Про затвердження міської Програми підвищення безпеки дорожнього руху в місті Кременчуці на 2015-2020 роки.
16. Про внесення змін до рішення міської ради від 28 липня 2009 року «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука мереж водопостачання по пров.Сонячному».
17. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 28 січня 2014 року «Про затвердження «Програми розвитку комунального підприємства «Квартирне управління» Кременчуцької міської ради на 2014-2016 роки».
18. Про надання згоди на продовження терміну дії договору позички в місті Кременчуці.
19. Про затвердження Програми розробки містобудівної документації у місті Кременчуці на 2012-2015 роки в новій редакції.
20. Про призначення стипендій Кременчуцької міської ради провідним спортсменам міста з олімпійських та параолімпійських видів спорту на 2015 рік.
21. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.
22. Про продовження строку дії дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.
23. Про продовження строку дії дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м.Кременчуці.
24. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам в м. Кременчуці.
25. Про продовження строку дії дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою в м. Кременчуці.
26. Про надання згоди на поділ (об’єднання) земельних ділянок в м.Кременчуці.
27. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.
28. Про припинення права користування земельними ділянками.
29. Про внесення змін до рішень Кременчуцької міської ради.
30. Про розподіл залишків коштів спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2015 року.
31. Про надання згоди щодо передачі з державної до комунальної власності державного закладу «Вузлова лікарня станції Кременчук статутного територіального галузевого об’єднання «Південна залізниця».
32. Про затвердження ТОВ «МАЛОКОХНІВСЬКИЙ КАР’ЄР» графіку сплати залишку пайових коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кременчука.
33. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука комплексу будівель і споруд, зовнішніх інженерних мереж, що знаходяться по вул. Чапаєва, 1 в місті Кременчуці від ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин».
34. Різне.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх