Я не братиму участі в жодному з місцевих «Майданів», - активіст кременчуцького Євромайдану Ігор Чадюк

26.12.2013, 11:57 Переглядів: 4 726

Я не братиму участі в жодному з місцевих «Майданів», - активіст кременчуцького Євромайдану Ігор Чадюк

Активіст кременчуцького Євромайдану вийшов із ради засновників "Майдану"

Ігор Чадюк, котрий стояв на барикадах у Києві з 10 на 11 грудня, коли "Беркут" брав штурмом Євромайдан, та активно приймав участь у кременчуцькому Євромайдані, заявляє, що не буде брати участі в жодному із місцевих Майданів, бо не зможе конструктивно працювати з місцевими політиками, і це може зашкодити загальній справі.

 

За словами Ігоря, місцеві опозиціонери назвали ГО «Кременчуцьке народне об’єднання «Майдан», одним із засновників якого він був, "Махновщиною", а всих засновників вмотивованими захисниками "Візиту".  

 

"Я також заслужив на роль чийогось послушника, це звучить як наруга, як ствердження того, що честь, гідність і вірність слову не можливі в принципі", - пише І.Чадюк. 

 

За словами активіста, напередодні про свій вихід з ради засновників заявив В.Корнійчук.

 

Заява Ігоря Чадюка (текст без скорочень)

 

"Шановні мешканці Кременчука, звертаюсь до Вас із особистою заявою.

 

23.12.2013 року, через ЗМІ я заявив про створення ГО «Кременчуцьке народне об’єднання «Майдан», оголосив про збори засновників і першочергові плани. Також було заявлено про причини створення такого об’єднання, було повідомлено, що реєстрація буде проведена найближчим часом. До участі в організації були запрошені всі бажаючі, причому лише на рівних правах, партійна належність не мала мати переваг.

 

25.12.2013 року зі ЗМІ стало відомо, що опозиційні партії створять місцевий «Майдан» належним чином, так як вкажуть з Полтави, а створене нами об’єднання – це Махновщина (пряма мова місцевого депутата), до того ж всі засновники – вмотивовані захисники «Візиту», особливо Володимир Пилипенко, Валентин Корнійчук («Свобода»), Володимир Риженко (афганець, чорнобилець, інвалід) – мова представника іншої опозиційної сили міста. Я також заслужив на роль чийогось послушника, це звучить як наруга, як ствердження того, що честь, гідність і вірність слову не можливі в принципі. Напередодні про свій вихід з ради засновників заявив В.Корнійчук, причини мені не відомі.

 

Станом на вечір 25.12.2013 року нами не проведена реєстрація вказаного ГО, оскільки ми чекали конструктивного діалогу з нашою місцевою опозицією, нажаль не сталося.

 

Враховуючи вищевикладене, для висловлення своєї особистої позиції та для спростування наклепів відносно моєї упередженості і зацікавленості заявляю - я не братиму участі в жодному з місцевих «Майданів» тому, що не зможу конструктивно працювати з місцевими політиками, і це може зашкодити загальній справі. Про подальші плани решти засновників мені нічого не відомо, оскільки ми перебуваємо в різних куточках України.

 

Слава Україні!!!

 

Ігор Чадюк"

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх