Померла активіст руху реабілітації інвалідів Надія Колесник

13.01.2010, 15:54 Переглядів: 3 087

Померла активіст руху реабілітації інвалідів Надія КолесникУ ніч з вівторка на середу в реанімаційному відділенні Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони у Києві на сороковому році життя померла директор Кременчуцького Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Надія Колесник..

Померла активіст руху реабілітації інвалідів Надія Колесник

Надія Колесник

Із 27 листопада вона перенесла 4 операції, і в останні дні перебувала у вкрай важкому стані.

– В останні дні вона сама вже не могла дихати і була підключена до апарату штучного дихання, – сказав один із місцевих лікарів. «Телеграфу» стало відомо, що раніше Надію відмовлялися оперувати в Кременчуці, Києві та за кордоном, бо боялися, що її серце не витримає наркозу. Однак наприкінці року її таки прооперували у міському пологовому будинку. Потім Надії знадобилося ще кілька операцій.

Поховати Надію Колесник мати хоче у рідному селі Жуки. Прощатися з видатною жінкою, активним учасником реабілітації інвалідів днями будуть у приміщенні Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. До призначення на посаду директора Центру, Надія багато чого зробила для інвалідів не тільки в нашому місті, а й в Україні. Щорічно, починаючи з 1996 року, була організатором зборів активної реабілітації людей з травмами спинного мозку, в тому числі і дитячих. Керувала Фізкультурно-оздоровчим клубом інвалідів «Надія». Надія Колесник нагороджена Почесною грамотою і медаллю Міністерства праці та соціальної політики «За видатний внесок у вирішенні питань соціальної реабілітації дітей-інвалідів», Почесним знаком «За заслуги перед містом».



<!-- http://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2010/01/13/news_8177.html -->
 
Автор: editor
Теги: Колесник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх