Розпродаж у кременчуцькому «Просторі»: люди півдня стояли у черзі

2.11.2012, 16:56 Переглядів: 4 745

Розпродаж у кременчуцькому «Просторі»: люди півдня стояли у черзі

Супермаркет закривається, на його місці буде «Велмарт»

Розпродаж у кременчуцькому «Просторі»: люди півдня стояли у черзі

Закриття супермаркету «Простор» – чи не найбільша подія цієї осені. Почувши звістку про неймовірні знижки, туди ринулось майже все місто. Вже у п’ятницю вранці, у перший день розпродажу, парковка біля магазину була вщент забита автівками.

 

 

– Коли я зайшла всередину, було таке враження, що кінець світу вже настав, – розповідає кременужанка Лілія. – Це шалений натовп, що хапає з полиць усе підряд… Бабуся котила візочок, що до гори був заповнений крупами та макаронами. Я спитала, навіщо їй стільки, бо ж зіпсується. А жінка відповіла, що їй до кінця життя вистачить. Я сама нічого не купила. У супермаркеті працювали лише три каси. У черзі було, мабуть, із 50 чоловік. Там стояли годинами.

 

Увечері черга утворилась навіть перед входом до магазину. Стримувати натовп доводилось одному охоронцю. Згодом він викликав міліцію. Люди, що потроху залишали супермаркет, скаржились, що втратили багато часу, а путнього нічого не купили – виходили з відрами та шахами.

– Шість годин тут провела, придбала лопату та викрутки! Там вже порожні полиці, немає нічого: розібрали техніку, все для кухні, – поділилась із нами пенсіонерка.

 

О 19.00 супермаркет зачинив двері, аби встигнути обслужити тих, що всередині.

 

Наступного дня, вранці, ситуація повторилася – натовп штурмував «Простор». У супермаркеті панував хаос. Люди міряли одяг, не чекаючи, коли звільниться роздягальня. Хтось одягав кросівки чи светр, і в такому вигляді виходив з магазину. На полицях можна було побачити відкрите пиво чи обгортки від продуктів, які з’їли прямо у супермаркеті. Полиці деяких відділів були геть порожні – алкоголь та ковбасу, схоже, розібрали в першу чергу. Побутової техніки залишилось не багато, а на половині було написано «Продано».

 

– До 15 листопада у нас буде розпродаж. Щось на складах залишилось, тож час від часу з’являється новий товар. На посуд, вироби легкої промисловості знижка 50%, на інше – 30%, – розповіла нам продавець супермаркету.

 

А вже у неділю у магазині дихати стало легше. Ввечері там людей майже не було – ані черг, ані ажіотажу.

 

– Я спокійно зайшла всередину, – розповідає кременчужанка Людмила. – Полиці були порожні, але я все одно знайшла що купити: халат, светр, молоток… На розпродажах ти витрачаєш гроші на те, що тобі зараз не потрібно, але, можливо, знадобиться колись. Тож той, хто не потрапив до супермаркету, зберіг свої гроші.

 

Що буде у «Просторі»?


Продавці супермаркету розповіли, що після його закриття там з’явиться інша мережа – «Велика кишеня». Ми зв’язались із представниками цієї компанії.

– Там буде не «Велика кишеня», а «Велмарт» (входить до структури «Великої кишені» – ред.), остаточна дата відкриття ще не відома, однак це станеться до кінця року, – розповіла провідний спеціаліст відділу розвитку зв'язків з громадськістю Олена Разумова.

Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх