Комсомольчанин зробить унітаз у вигляді голови Джорджа Буша

8.11.2007, 15:11 Переглядів: 3 257
Житель Арабських Еміратів замовив у комсомольського скульптора Олега Рябо унітаз у вигляді голови Джорджа Буша. «Думаю, що кришка унітаза, це буде його волосся, – говорить скульптор-неформал Олег Рябо. – Інше ще не придумав. Замовник сказав, що поставить туалет у себе в будинку.

Житель Арабських Еміратів замовив у комсомольського скульптора Олега Рябо унітаз у вигляді голови Джорджа Буша. «Думаю, що кришка унітаза, це буде його волосся, – говорить скульптор-неформал Олег Рябо. – Інше ще не придумав. Замовник сказав, що поставить туалет у себе в будинку. Навіть якщо унітаз і не буде «діючим», то це для нього стане просто скульптурою. Він терпіти не може цього Буша».
Олег Рябо говорить, що ідея створення таких ось неординарних унітазів прийшла до нього після того, як його попросив винайти «ексклюзив» для власної оселі один із «батьків» Комсомольська. «Я думаю зробити йому унітаз у вигляді голови свині, бо він народився і виріс у селі», - говорить скульптор.
До речі, скульптор славиться своїм нестандартним підходом до мистецтва. Раніше він уже виготовив пам'ятник рядовому даішникові, а також героям радянських мультфільмів.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх