Двомісячник чистоти у Кременчуці минає, сміття залишається

10.05.2011, 08:56 Переглядів: 4 509
Мешканець Крюкова Олександр Пінчук приніс лист до редакції і додав до нього фото, які, ми думаємо, слід подивитися меру, його заступникам та керівництву Крюківського району..

Мешканець Крюкова Анатолій Пінчук приніс лист до редакції і додав до нього фото, які, ми думаємо, слід подивитися меру, його заступникам та керівництву Крюківського району. Сподіваємося, що посадовці не лише переглянуть фото, а організують прибирання і роботу із закріплення територій, щоб такого неподобства вже ніколи не було.

«Так виглядають усі дороги, що ведуть у Крюківські плавні»,  – пише Олександр Пінчук. Це територія справа від мосту по дамбі, починаючи з вулиці Котлова за газовою заправкою. Засмічені і спуски, які ведуть до води», – звертає увагу дописувач «Телеграфа». 

«Чому б не брати великі штрафи за сміття, тоді і природа б не страждала, і бюджет би поповнився?.. От рибінспекція штрафує рибалок, а за сміття кого оштрафували?» – запитує Олександр Пінчук.

Наступне фото Анатолія – це узбіччя дороги, що веде до Деївського кладовища, від вулиці Крупської до вулиці Тімірязєва. Читач «Телеграфа» пише:

«Де закінчуються будинки, починається звалище. Я бачив, як з вантажівки з великим блакитним кузовом летіли пакети та легке сміття…Треба спитати з КАТП, чиї машини возять  сміття, а також з влади, котра збирає людей на суботник перед виконкомами, вичищає все до билинки, а такі ділянки не хоче бачити роками».

КОЛИ ВЕРСТАВСЯ НОМЕР

 

На черговому засіданні штабу з двомісячника чистоти і порядку заступник голови Крюківського райвиконкому Галина Пилипенко доповіла, що райвиконком напередодні свят організував і прибирання дамби, і прибирання території біля кладовища. Але люди знову утворюють стихійні звалища.
Це питання на контролі, ми будемо його вирішувати, будемо закріплювати території, - обіцяє Галина Пилипенко.
У той же час, Василь Дмитренко, керівник КАТП-1628, доповів, що спіймав порушників на своєму ж підприємстві: чотири машини  їхали на звалище з відкритими кузовами і смітили навкруги. Водіям-порушникам керівник оголосив догани.

На черговому засіданні штабу з двомісячника чистоти і порядку заступник голови Крюківського райвиконкому Галина Пилипенко доповіла, що райвиконком напередодні свят організував і прибирання дамби, і прибирання території біля кладовища. Але люди знову утворюють стихійні звалища.Це питання на контролі, ми будемо його вирішувати, будемо закріплювати території, - обіцяє Галина Пилипенко.У той же час, Василь Дмитренко, керівник КАТП-1628, доповів, що спіймав порушників на своєму ж підприємстві: чотири машини  їхали на звалище з відкритими кузовами і смітили навкруги. Водіям-порушникам керівник оголосив догани.

('Кременчуцький ТелеграфЪ', №18 від 5 травня 2011 року)

 



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх