Станцію "Укртранснафти" у Кременчуці штурмували невідомі

1.08.2015, 17:09 Переглядів: 7 268

Станцію "Укртранснафти" у Кременчуці штурмували невідомі

Міліція та СБУ працюють у посиленому режимі

Кількадесят невідомих штурмували станцію ЛВДС "Кременчук "Укртранснафти".

 

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник, повідомив, що зранку 20 невідомих чоловіків розпочали штурм станції. "Спортсмени, переодягнені у спецодяг "Укртатнафти", які згодом від когось отримали команду призупинити захоплення станціі і почали мітінг. Скандують: "Пасішника у відставку!". Міліція та СБУ перебувають на місці події, тому "заводчан" припинили активні дії з захоплення та перейшли до формату "забастовка".

 

Як повідомляє прес-служба міліції, близько 9 ранку, понад 100 осіб, які одягнуті в уніформу ПАТ "Укртатнафта" та представляються працівниками цього підприємства, організували мітинг протесту біля приміщення підприємства-постачальника сировини "Укртранснафта". Мітингувальники вимагають, щоб постачання сировини не припинялося, бо люди через це можуть залишилися без роботи. Мітинг проходить мирно, хоча й гучно. Охорону правопорядку забезпечують працівники міліції Кременчука. Ніяких захоплень та штурмів не було. На даний момент люди продовжують мітингувати. Порушень громадського порядку не допущено. Міліція працює в посиленому режимі.

 

Нагадаємо, 31 липня ПАТ "Укртранснафта" припинила подачу видобутої "Укрнафтою" нафти на заводи "Укртатнафти" через дефекти, виявлені на магістральному нафтопроводі "Глинська-Кременчук".

 

ПАТ "Укрнафта" заявила про загрозу припинення видобутку нафти та газу через призупинення ПАТ "Укртранснафта" приймання та транспортування нафти.

 

Пізніше Кременчуцький НПЗ, що входить до компанії "Укртатнафта", також заявив про загрозу зупинки через зрив поставок сировини компанією "Укртранснафта".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Андрій Пасішник
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх