Листування не допомогло - шахісти йдуть пікетувати мерію за приміщення

21.10.2020, 16:33 Переглядів: 1 856 Коментарів: 1

 

Пікетування планують провести напередодні сесії Кременчуцької міської ради 

До Телеграфа звернувся керівник шахово-шашковий клуб «Каїсса» Володимир Груздєв, який повідомив, що через недостатнє фінансування й нове законодавство вони можуть залишитися без приміщення. Вони неодноразово зверталися до мерії та депутатів, проте, не отримавши підтримки, знову йдуть пікетувати мерію перед засіданням сесії Кременчуцької міської ради.



За словами Володимира Груздєва, спочатку вихованців «Каїсси» не пустили на першість міста. Планували провести змагання серед дітей, проте й цього не дозволили клубу, тому вони вирішили провести традиційний клубний турнір.


Зараз вони ведуть боротьбу за можливість тренувати юних спортсменів, бо є ймовірність, що на сесії з шахово-шашковим клубом можуть розірвати договір оренди, через борг. Керівник повідомив, що фонд майна вже нарахував 27 тисяч гривень за оренду приміщення, яку клуб має оплатити найближчим часом.


- У четвер на сесію мають винести рішення про позбавлення клубу приміщення. Тому представники клубу знову підуть пікетувати сесію, - заявив керівник шахово-шашкового клубу «Каїсса» Володимир Груздєв.


Нагадаємо, що шахово-шашковий клуб «Каїсса» за минулий рік недоотримав фінансування й зараз не може розрахуватися за приміщення. Справа в тому, що з липня вводяться нові правила щодо оренди комунального майна – обліковується не менше 10% від балансової вартості приміщення. Вступає в дію Закон України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-IX. Але клуб не в змозі сплачувати 10% від фінансової вартості приміщення, адже це близько 9,1 тис грн щомісяця.


Доповнено 
Перед початком сесії Кременчуцької міської ради шахісти протестували під стінами мерії із закликом: "Депутати почуйте Каїссу". 
Теги: шахи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

99
1
21 жовтня 2020 16:59

лошадью ходи,лошадью!!!


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх