Шахово-шашковий клуб «Каїсса» може лишитись без даху над головою

3.08.2020, 11:01 Переглядів: 2 202 Коментарів: 1

Все через зміну вартості оренди приміщення

До ТЪ звернувся керівник шахово-шашкового клубу «Каїсса» Володимир Груздєв і розповів, що клуб за минулий рік недоотримав фінансування й зараз не може розрахуватися за приміщення.

Справа в тому, що з липня вводяться нові правила щодо оренди комунального майна – обліковується не менше 10% від балансової вартості приміщення. Вступає в дію Закон України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-IX. Але клуб не в змозі сплачувати 10% від фінансової вартості приміщення, адже це близько 9,1 тис грн щомісяця.


 


Тим паче, що клубу за минулий рік з міського бюджету не доплатили. Клуб «Каїсса» з міського бюджету за рік отримує 30 тисяч гривень в якості фінансової підтримки, але у минулому році клубу недоплатили, тож шахісти лишились винні за комунальні послуги 5,5 тис. грн.


- Каїсса тільки-но почала нормально виступати. Я вже не один раз писав у мерію - ми згодні займати частину приміщення, а не ціле. Тим більше, що вартість оренди може бути змінена рішенням міськради, але вони не беруть цього до уваги. Платити таку оренду ми не маємо можливості і, якщо нічого не зміниться, то нам доведеться переїхати. Вкотре, - розповів керівник шахово-шашкового клубу «Каїсса».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
3 серпня 2020 13:48

Видимо, "мультифункциональных спортсменов-избирателей" у нас больше, чем "шахматистов-избирателей". Поэтому 600тысяч  на "Встановлення сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків" нашли, а вот 5,5тыс на комуналку для шахматного клуба нет. Вот такое оно "За майбутнє". 


9 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх