Баскетболісти «Кременя» дали бій «Будівельнику»

25.11.2016, 16:01 Переглядів: 2 414

Баскетболісти «Кременя» дали бій «Будівельнику»

Хоч кременчуцькі слони і програли, але за такий матч не соромно

24 листопада кременчуцькі баскетболісти поступилися столичному "Будівельнику". Як повідомляє прес-служба клубу, наша команда поступилась, але залишила по собі приємне враження.

 

“Будівельник” – “Кремінь” - 90:78 (16:18, 23:18, 26:26, 25:16)

“Будівельник” (старт): Луценко-2, Крутоус-10, Анісімов18, Зотов-10, Вінтоняк-3. Запасні: Отверченко-19, Дугат-15, Завадський-13, Приймак-0, Буцький-0.

“Кремінь” (старт): Вудсон-13, Луговцов-7, Скрипець-7, Шостуха-13, Тіщенко-19. Запасні: Кожемякін-3, Ясиненко-2, Балашов-0, Зозуля-2, Байда-0, Хамзаєв-13, Шаповал-0.

 

“Кремінь” видав дуже чудовий старт поєдинку, що змусило Євгена Мурзіна першому взяти тайм-аут в середині чверті за рахунку 6:10. Половину очок у ці хвилини в актив команди додав Крістіан Луговцов (вдала трьох та двоочкова спроби). Нашій команді вдалось виграти першу чверть, що мало додати психологічної впевненості на наступні ігрові відрізки. 

 

Проте у другій чверті господарям майданчику вдалось вирівняти як гру, так і рахунок. Кияни пішли на велику перерву за переваги +3 на свою користь. Бігмени обох команд Михайло Анісімов та Олександр Тіщенко за першу половину набрали по 10 очок та виконали більше за всіх підборів, 4 та 6 відповідно. Дуже старався Роберт Вудсон, який за 13 проведених на майданчику хвилин набрав 8 очок та зробив 4 перехоплення. Рахунок 39:36 не обіцяв найтитулованішому клубу України легкого життя у другій половині гри, а кременчуцьким уболівальникам залишали надію на позитивний результат та першу перемогу “Кременя” у Суперлізі над суперником, яким не є команда “Волиньбаскет”.

 

Відрив у три очки зберігся і після третьої чверті, яка завершилась у нічію 26:26. Тіщенко продовжував набирати очки, його підтримував Вудсон, проте попереду залишалась четверта чверть, яка завжди була для “Кременя” ахілесовою п’ятою. Наша команда мала усі шанси аби зламати для себе цю сумну традицію, але все ж таки суперник був сильнішим і нашим гравцям довелось поступитись у заключній десятихвилинці і загалом у матчі. Проте, як кажуть, за такі поразки не соромно. Тіщенко разом з Отверченком стали найрезультативнішими гравцями матчу набравши по 19 очок.

 

Післяматчеві коментарі 

 

Турнірна таблиця

Баскетболісти «Кременя» дали бій «Будівельнику»

 

26 листопада "Кремінь" у Черкасах зіграє з "Черкаськими мавпами". Початок матчу о 16.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФБУ Джерело відео: ФБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх