«Кремінь» та «Будівельник» оформлюють сенсаційну нічию у Кубку України

3.11.2016, 11:31 Переглядів: 3 160


В рамках Кубка України кременчуцька команда зіграє два матчі

2 листопада баскетбольний клуб “Кремінь” зіграв зі столичним “Будівельником”. Матч завершився з рахунком 66:66.

 

Кремінь - Будівельник 66:66 (21:16 20:16, 16:16, 9:18)

 

Кремінь: Кожем'якін 11, Вудсон 10 + 8 підбирань + 2 передачі, Ясиненко 9 + 6 підборів, Малиш 8 + 6 підборів + 2 передачі, Луговцов 2 + 3 підбирання - старт; Байда 7 + 3 передачі, Шостуха 7, Балашов 6, Скрипець 3 + 4 підбирання, Хамзаєв 3, Зозуля 0.

Тренер: Борис Сагай

 

Будівельник: Анісімов 12 + 5 підбирань + 6 передач, Отверченко 9 + 3 підбирання, Горбенко 5 + 4 підбирання + 2 блок-шоти, Приймак 5 + 1 підбирання, Буцький 2 + 1 передача - старт; Дугат 24 + 5 підбирань, Дроздов 4 + 3 підбирання + 4 передачі + 2 блок-шоти, Луценко 3 + 2 підбирання, Вінтоняк 2 + 2 підбирання, Зотов 0 + 2 підбирання.

Тренер: Євген Мурзін

 

Кремінь зробив висновки після поразки від Будівельника у Суперлізі Парі-Матч. Тоді 20-го жовтня підопічні Бориса Сагая поступилися на рідному паркеті киянам з різницею у 20 очок. Цього разу господарі намагалися не відпускати гладіаторів у відрив, натомість самі здійснили спробу забезпечити перевагу. Після того, як Будівельник відкрив рахунок, лідер змінився зовсім скоро. Першу чверть Кремінь виграв 21:16, у другій його перевага склала на очко менше +4. Хоча у другій десятихвилинці Кремінь вирвався на 14 очок вперед після влучних штрафних Шостухи. А перед самісінькою перервою Кожем’якін реалізував два з фолом і команди пішли на відпочинок за рахунку 41:32 на користь Кременя.

 

У третій чверті атаки киян не принесли бажаного результату. Кремінь зберіг би дев’ятиочкову перевагу до кінця третьої чверті, але Дуггат, був влучним зі штрафних.

 

На екваторі заключної десятихвилинки він ледь не самотужки скоротив відставання до трьох пунктів 59:62. А невдовзі Горбенко вивів підопічних Євгена Мурзіна вперед 63:62. Після цього пішла боротьба нервів. Малиш змінив лідера кидком з середньої відстані, Мурзін взяв тайм-аут. Але після цього Малиш знову проявив влучність під щитом – 66:63 Кремінь попереду. На останній хвилині спрацювала далекобійна рушниця Отверченка – 66:66. Тактика дрібного фолу, що її заподіяв Будівельник, не дала гостям провести результативну атаку у відповідь. Матч так і закінчився унічию 66:66. А відтак повторну зустріч команди розпочнуть фактично за рахунку 0:0.

 

 

Матч-відповідь відбудеться 5 листопада о 16:00 у Києві в СК "Меридіан".

 

Напередодні кубкової гри, після невдалого вояжу до Одеси та Южного, “Кремінь” провів майстер-клас у Світловодську. Майстер-клас для юних баскетболістів провели гравці кременчуцької команди Роб Вудсон та Олександр Тіщенко. Про це повідомляє прес-служба клубу “Кремінь”.

 

 

Роб Вудсон та Олександр Тіщенко відразу знайшли спільну мову із малечею, яка повторювала кожний рух зірок українського баскетболу. За словами юних спортсменів, приїзд гравців Суперліги Олександра Тіщенка та Роба Вудсона – став втіленням мрій для малечі.

 

Олександр Тіщенко відзначив, що і сам починав займатися баскетболом у невеличкому містечку і тому розуміє, наскільки це важливо для дітей – коли великий баскетбол приїздить до них. Президент БК «Кремінь» Віктор Кобзистий зауважив, що головне – це залучення до спорту якомога більше дітей.

 

- Ми не ставимо за мету, аби всі діти у майбутньому стали олімпійськими чемпіонами. Найважливіше – це розвиток дитячо-юнацького баскетболу і широке залучення малечі до заняття спортом, - додав Віктор Кобзистий.

 

«Кремінь» та «Будівельник» оформлюють сенсаційну нічию у Кубку України

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх