Футбольний клуб «Кремінь» з втратами програв у Кубку України

10.08.2016, 22:00 Переглядів: 4 126

Футбольний клуб «Кремінь» з втратами програв у Кубку України

Відбулися матчі другого попереднього раунду Кубку України

10 серпня відбулися матчі другого попереднього раунду Кубку України. Кременчуцький футбольний клуб поступився одеській “Реал Фармі”. 

 

"Кремінь" - "Реал Фарма" 1:2

Голи: Курелєх 57' - Бицко 39', Кулішенко 86'

 

Кремінь: Олійник, Бичков, Москалик, Курелєх, Пільтенко (Кошадзе, 46), Піскун, Сидоренко, Степанчук, Горват (Козлов, 27), Скоцький (Сторчоус, 46), Тимченко. Запасні: Онопко, Кунєв, Ентін, Богданов. Головний тренер: Сергій Ященко.

 

Реал Фарма: Кравченко, Какушина, Дубина, Віксіч, Карвацький (Хромих, 62), Серденюк, Пятов, Шаповаленко (Злепко, 46), Вдовиченко, Машнін (Кулішенко, 76), Бицко. Запасні: Георгица, Н.Ліховідов, А.Бичков. В.о. головного тренера: Олександр Бондаренко.

 

Бригада арбітрів на матчі:

Головний арбітр - Роман Калита (Миколаїв)

Асистенти: Віталій Федорок (Чернігів), Ігор Рибченко (Запоріжжя)

Четвертий арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Спостерігач арбітражу: Віктор Шаленко (Харків)

 

На цей матч керманич “Кременя” Сергій Ященко випустив експериментальний склад. У команді “синьо-білих” в стартовому складі вийшли гравці, яких в основному випускали на заміну. Реал Фарма у порівнянні з останнім матчем випустила на поле аж 9 нових гравців.

 

Гру команди розпочали на великих швидкостях, спробувавши забити швидкий гол. Одесити першими ледь не організували вихід один на один, але “синьо-білі” “прочитали” передачу на Бицко. Кіпер суперника випередив момент Богдана Скоцького зіграв на випередження вийшов зі штрафного.

 

Капітан Ігор Тимченко мав шанс відкрити рахунок, але його гострий удар головою нейтралізував воротар. У середині таймі Кремінь провів вимушену заміну. Травму отримав Олександр Горват. На заміну вийшов Артем Козлов. До перерви “фармацевти” скористалися помилкою захисту “синьо-білих” - 0:1.

 

Після перерви Ященко провів дві ротації, вичерпавши всі заміни на матч. Кошадзе та Сторчоус, які вийшли на заміну додали швидкості кременчуцькій команді. Вже через 10 хвилин капітан “Кременя” міг вийти один на один, але в ігровому моменті отримав травму. Ігоря Тимченка швидка забрала в лікарню, а “Кремінь” залишився догравати в меншості. Цей факт не зупинив господарів поля, а лише додав енергії. Степанчук з кутового навісив у штрафний, де передачу головою замкнув Валерій Курелєх - 1:1. Відзначитися міг і сам Сергій Степанчук. Сергій з лінії штрафної пробив під перекладину, але на цей раз Кравченко врятував команду.

 

Команди тільки нарощували швидкість. Матч йшов до овертайму. За 4 хвилини до закінчення основного часу гості збільшили рахунок. Куценко, який вийшов на заміну, злету забив переможний гол - 1:2. Одесити закрившись на своїй території поля грали на контратаках. На останніх хвилинах Кулішенко міг оформити дубль, пробив у ближній кут воріт, але Олійник зіграв надійно.

 

Після матчу стало відомо, що Олександр Горват та капітан “синьо-білих” Ігор Тимченко отримали серйозні травми.

 

- І у Тимченко і Горвота вибиті ключиці, - зазначив тренер Сергій Ященко. - У Діми Тєртишного також травма. Він під час тренування отримав травму голеностопа.

 

За словами самого капітана Ігоря Тимченко, у нього повністю розірвана ключична зв'язка, скоріш за все необхідна буде операція.

 

Футбольний клуб «Кремінь» з втратами програв у Кубку України

 

В.о. головного тренера Олександр Бондаренко зазначив, що команда приїхала на матч о 3 годині ночі потягом.

- Гра склалася важкою. У перші 15 хвилин другого тайму дали перевагу супернику, який грав у десятьох. Але наш бич (те, що завдає великої шкоди - ред.) - стандарти. Забив суперник нам з кутового. Я не отримував задоволення від гри, але хлопці молодці, пересилили і реалізували моменти. Видно, що дві команди зараз тільки втягуються в чемпіонат. Поки основного кістяка команд немає, і у нас і у Кременя тільки формується команда. Обидві команди віддали всі сили, це було видно на останніх хвилинах, які вони були втомлені. Якщо продовжать так грати, вони будуть тільки додавати.

 

Футбольний клуб «Кремінь» з втратами програв у Кубку України

 

Головний тренер “Кременя” Сергій Ященко:

- Ми налаштовувались на Кубок, але це не було основною задачею. Нам головне перевірити гравців, які не отримували ігрову практику. Тому ми випустили тих гравців, які мало грали в чемпіонаті. Гра показала на що ми здатні. Для себе ми зробимо висновки й будемо працювати над помилками. Неочікуваних моментів у грі з “Реал Фармою” для нас не було. Ми знали, що вони теж не випустять основних гравців. Наші гравці віддали всі сили, зробили все щоб добитися перемоги, але не вистачило сил та гравців. Я вважаю, що для другої ліги трьох замін мало. Як можуть виховувати молодих спеціалістів, якщо у них немає можливості здобути ігрову практику.

 

Футбольний клуб «Кремінь» з втратами програв у Кубку України

Автор голу кременчужан захисник Валерій Курелєх:

- Гра вийшла дуже важкою. Мабуть, вплинуло на гру, що у нас багато травм, ще й проведені всі заміни. У десятьох не змогли перехопити ініціативу. Ще й в кінці допустив помилку. Не вибив м'яч подалі й суперник скористався помилкою. Ми з Владом повинні були закривати ці 11 метрів. У цій кубковій грі дали можливість зіграти хлопця, які не грали перші ігри, а так вийшло, що отримали травми. Важко далі буде в чемпіонаті. Того ж самого Тіму важко замінити.

 

Відео матчу

 

Результати другого попереднього раунду Кубку України:

Балкани - Черкаський Дніпро  - 0:1

Енергія НК - Жемчужина  - 0:2

Мир - Авангард  - 1:0

Кристал - Нафтовик-Укрнафта   - 1:4

Тернопіль - Скала  - 1:0

Колос - Верес   - 1:2

Суми - Іллічівець  - 1:2

Інгулець - Миколаїв  - 1:1 (1:3п)

Кремінь - Реал Фарма  - 1:2

Рух - Арсенал-Київ  - 1:2

Полтава - Буковина  - 1:0

Агробізнес TSK - Нива-В  - 0:2

Оболонь-Бровар - Гірник-Спорт  - 1:0

Геліос - Десна  - 0:1

 

14 серпня о 17.00 "Кремінь" вдома прийме "Мир".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх