«Для мене це новий етап у житті», – футболіст «Кременя» у поліції

19.12.2015, 10:05 Переглядів: 7 703

Захисник кременчуцької футбольної команди «Кремінь» Євген Апришко пройде навчання у Києві

Гравець футбольної команди “Кремінь” Євген Апришко пройшов відбір до Національної поліції.

 

 

 

Євген Апришко півзахисник “Кременя”
 
У 2003 році дебютував за “Сталь” Дніпродзержинськ.
2004 р. грав за “Титан” Армянськ, а у 2006 році “Нафком” Бровари.
2007 р. перейшов до кременчуцького “Кременя”, а наступного року повернувся до броварської команди.
У 2008 р. грав за “Кремінь”. Через два сезони гри у футболці “синьо-білих” Євген виступав за свою першу професійну команду “Сталь”.
З 2010 року і до сьогодні Євген Апришко захищав кольори "синьо-білого" Кременя. 
 
Євген за “Кремінь” відіграв 178 поєдинків, забивши при цьому 19 м'ячів.

 

Євген Апришко пройшов усі етапи відбору до поліції і вже 21 грудня вирушає до Києва на навчання.

 

Футболіст повідомив, що майже нікому не розповідав, що проходить тестування. Євген порадившись з сім'єю вирішив закінчити футбольну кар'єру. Адже останнім часом він зазнає травм. Останній матч за “Кремінь” Апришко зіграв проти “Колосу”, тоді Євгену вдалося відзначитися на 77 хвилині.

 

Про футбольний шлях

 

Футболом почав займатися в рідному місті Кіровське Донецької області, граючи в чемпіонаті ДЮСШ мене запросили в училище олімпійського резерву ім.С.Бубки. Трененерами були: Валерій Сидоров та Віктор Смолянінов. По завершенні навчання поїхав у мою першу команду “Сталь” Дніпродзержинськ. З нею виграли чемпіонат серед 2-ліги і вийшли в 1 лігу. Після були команди: “Титан” Армянськ, “Нафком” Бровари та “Кремінь” Кременчук.

 

Чому залишив клуб

 

Залишив “Кремінь” тому що рано чи пізно треба було шукати собі роботу. Скажу, що Кремінь для мене залишається рідним домом. Дякую всім за співпрацю, починаючи з керівництва закінчуючи працівниками стадіону. Це дуже велика сім'я,яка працює на благо розвитку дитячого футболу і головної команди.

 

 

Найпам’ятніший матч

 

Мабуть останній матч - вихід «Кременя» у 1 лігу, коли ми грали стикові матчі з «Миколаєвом». У нас була повна перевага в грі, але десь мабуть зверху нам не допомогло. Повний стадіон глядачів зібрався. Дуже добре зіграли цю гру, зробили купу моментів, але фортуна була не нашому боці. Виграє команда, яка забиває. На цьому і закінчилась наша задача, щоб ми підвищилися у класі. Після матчу в роздягальні всі були розчаровані. Ми хотіли перемогти і вийти у першу лігу, тим паче перед «Кременем» давно стоїть завдання підвищитися у класі. Можливо у цьому матчі нам не вистачило завершальної стадії, холоднокров’я. Були моменти, які необхідно було реалізовувати. (ред. Кремінь - Миколаїв 0:1)

 

Ким мріяв стати у дитинстві

 

У мене батько працював помічником директора на шахті. Думав, що піду по стопах батька. Але доля вирішила, що майже більшість свого життя присвятив футболу.

 

Чому вирішив стати поліцейським

 

Життя не стоїть на місці. Час іде, а ми не стаємо молодшими. Вік вносить свої корективи для кар’єри футболіста. Було б добре, якщо футболіст грав до 65 років і спокійно пішов на пенсію. А так необхідно думати про майбутнє. Тут у Кременчуці в мене сім’я. Дитина яку необхідно виховувати і навчати. Колись необхідно було робити цей крок – шукати роботу. Тим паче поліція трохи приближена до футболу, бо я також веду здоровий спосіб життя. І поліція також не стоїть на місці, необхідно працювати, сподіваюсь, що все вийде.

  

Відбір до поліції 

 

Було 4 етапи відбору до поліції. Рівень IQ, медкомісія, фізична підготовка, тестування на психологію і співбесіда. Чесно скажу, що думав не пройду, а як пройшов перший етап то все пішло як треба і зупинятися я не збирався. Те що не вийшло у футболі спробую реалізувати в поліції. Для мене це новий етап у житті. Бажаю всім учасникам відбору в поліцію удачі і прагнення того що, хто як не ми повинні зробити Кременчук найзахищенішим, порядним та улюбленим містом.

 

Як МФК «Кремінь» сприйняв рішення про завершення кар’єри

 

З розумінням. Кожен розуміє, що рано чи пізно закінчиться футбол і необхідно буде шукати роботу. А зараз у нас не так багато робочих місць. Тому я зробив цей крок, хоча він був важким для мене. Футбол залишається у мене в крові і серці.

 

Що значить «Кремінь»

 

«Кремінь» був і залишається для мене другою сім’єю. Перша сім’я дружина з дитиною, а друга – «Кремінь», який залишиться в серці. Частину свого життя присвятив «Кременю». Це дуже хороший клуб від керівництва до працівників стадіону. Всі вони працюють на розвиток міста та футболу. Тим паче юний футбол необхідний для розвитку молодих, перспективних футболістів. Сім’я і працює над цим. Головне, щоб була підтримка. Я рад, що життя звело мене з Кременчуком і людьми «Кременя».

 

Життя поза футболом

 

Серед українських клубів вболіваю за київське «Динамо» та донецький «Шахтар». Люблю порибалити влітку. Або влаштувати пікнік на дачі разом з донькою та дружиною.

 

Хочу привітати всіх з прийдешнім Новим роком. Бажаю здоров'я, миру в нашій країні, успіхів, любові й всього самого найкращого.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов Відео: Дмитрий Зайцев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх