ФУТБОЛ. «Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь» (ФОТО)

10.12.2012, 13:12 Переглядів: 4 609

ФУТБОЛ. «Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь»  8 та 9 грудня на головній футбольній арені Кременчука – стадіоні «Кремінь» пройшов турнір на призи ВК «Технополь»

Турнір зібрав переможців футбольних Чемпіонатів Кременчуцького, Козельщинського, Хорольського, Кобеляцького, Глобинського та Семенівського районів. Бліц-турнір, в якому команди грали матчі з двох таймів по 25 хвилин, показав дуже несподівані результати і довів, що футбол в сільських районах Полтавщини розвивається стрімко і потужно. На першому етапі змагань команди було розділено на дві групи, в яких команди, зігравши між собою, визначили пари на фінальний етап. В «Групі А» змагались ФК «СелЛок» (Кременчуцький район), ФК «Глобине» (Глобинський район) та ФК «Дружба» (с. Очеретувате, Семенівський район), а в «Групі Б»: ФК «Еліта-Спорт» (с. Василівка, Козельщинський район), ФК «Мрія» (Хорольський район) та ФК «Дрижина» (с. Дрижана Гребля, Кобеляцький район).


Першими розпочинали змагання команди «Групи А», в якій відразу трапились сенсації. Фаворити групи ФК «СелЛок» та ФК «Глобине» майже до останньої хвилини матчу грали на нічию, однак за дві хвилини до закінчення матчу глобинські футболісти вирвали перемогу 2:1 і «відчепили» номінальних господарів змагань від боротьби за перше місце. Далі більше – ФК «СелЛок» - ФК «Дружба». Чи то прикра поразка на останніх хвилинах з ФК «Глобине», чи то недооцінка суперника з Очеретуватого зіграли з футболістами ФК «СелЛок» злий жарт, і дуже несподівано вони поступились  1:4. В наступному матчі ФК «Глобине» - ФК «Дружба», попри ігрову і територіальну перевагу глобинських футболістів, першими відкрили рахунок хлопці з Очеретуватого. Той факт, що за умови будь-якого результату, окрім поразки, футболісти з Семенівського району виходили переможцями в групі, надав їм додаткової мотивації і вони вистояли. На останній хвилині матчу ФК «Глобине» вдалося забити один м’яч, але за різницею забитих та пропущених м’ячів зайняли II місце.

 

ФУТБОЛ. «Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь»

В «Групі Б» змагання розпочали ФК «Дрижина» та ФК «Мрія». У запеклій боротьбі перемогу святкували футболісти з Дрижаної Греблі з рахунком 2:1. В наступному матчі між ФК «Еліта-Спорт» та ФК «Мрія» боротьби вистачило на кілька поєдинків - чотири жовтих і три червоних картки за рахунку 2:1 на користь футболістів з Козельщанського району. В останньому матчі попереднього турніру між ФК «Дрижина» та ФК «Еліта-Спорт»   вирішувалась доля першого та другого місць в «Групі Б». У матчі між географічними сусідами сильнішими виявились футболісти з Кобеляцького району - 2:0.

 

ФУТБОЛ. «Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь»

Наступного дня у фінальній частині турніру вирішувався остаточний розподіл місць. У матчі за 5-6 місця зустрічались ФК «СелЛок» та ФК «Мрія». Забивши два швидких голи силами Вадима Маньковського та Олександра Михайлика і ведучи в рахунку 2:0 вже на 21 хвилині матчу,  футболісти Кременчуцького району не втримали переможного рахунку і несподівано поступились гостям з Хоролу - 2:3. У складі ФК «Мрія» відзначилися двічі Булін та Лисенко.


У матчі за 3-4 місця футболісти ФК «Глобине» швидко довели свою перевагу в класі над ФК «Еліта-Спорт» і впевнено перемогли 3:0, завоювавши почесне третє місце. Відкрив рахунок на 7-й хвилині Воронченко, а Валерій Колесник оформив дубль - 10 та 16 хвилини.


Фінал турніру «Кубок ВК «Технополь» став справжньою прикрасою футбольного сезону. Команди ФК «Дрижина» та ФК «Дружба» вперше в своїй історії зустрічались між собою. Запекла боротьба не виявила переможця в основний час матчу, який закінчився за рахунку 1:1. На м’яч Латенко зі штрафного удару на 28-й хвилині матчу через дві хвилини влучним ударом відповів Олександр Рома. Тож виявляти сильнішого команди були змушені в серії пенальті. Перемогу аж після десятої спроби святкували футболісти ФК «Дружба» - 8:7, які  і стали першими володарями «Кубку ВК «Технополь».

 

ФУТБОЛ. «Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь»
«Дружба» Очеретувате – володар Кубку ВК «Технополь».


Всі команди та кращі за амплуа гравці отримали від засновника турніру ВК «Технополь» цінні призи та нагороди.


Керівництво ВК «Технополь» дякує за підтримку в організації турніру міській Федерації футболу  та депутату міської Ради Олександру Березянському, який завжди піклується про розвиток спорту в місті.
ВК «Технополь» гарантує новому турніру статус традиційного. Він буде проводитись щороку наприкінці осені і стане своєрідною Лігою Чемпіонів для переможців районних чемпіонатів. Наступного року планується розширити кількісний склад команд до 16 і, крім команд з Полтавської області, запросити до участі команди з Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей із прилеглих до нашого міста районів.   

Автор: gorsky Фото: Володимир Горський
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх