Компанія «Автотранс» відкрила найсучаснішу в Полтавській області майстерню зі встановлення ГБО

20.05.2015, 19:23 Переглядів: 5 097 Р

Компанія «Автотранс» відкрила найсучаснішу в Полтавській області майстерню зі встановлення ГБО 20 травня у Полтаві відбулося урочисте відкриття реконструюваної майстерні зі встановлення газобалонного обладнання, що розташована за адресою вул. Ковпака 15 (навпроти танку). На заході окрім керівництва ПВГП «Автотранс» була присутня делегація італійського партнера підприємства - компанії «Автогаз Італія». Після реконструкції майстерні, її можна сміливо вважати найсучаснішою в регіоні, адже тепер є можливість одночасно обслуговувати більше автомобілів, розширений спектр послуг а сервіс для клієнтів забезпечений на якісно новому рівні.

Підприємство «Автотранс» займається вcтановленням газобалонного обладнання з 2005 року. За цей час переобладнано близько 5000 одиниць автотранспорту для роботи на скрапленому газі. За десять років роботи підприємство неодноразово нагороджувалось дипломами всеукраїнського конкурсу «Краще підприємство з переобладнання автотранспорту на ГБО», а в 2007 році ПВГП «Автотранс» зайняло 1 місце в цьому конкурсі.

Майстерня зі становлення газобалонного обладнання ПВГП «Автотранс» протягом всього часу роботи залишається серед лідерів своєї галузі. Висококваліфікований персонал, сучасне технічне оснащення, інноваційний підхід до роботи та незмінна увага до клієнтів є мотивами чому автовласники обирають майстерню зі встановлення газобалонного обладнання «Автотранс». Підприємство пропонує встановлення газобалонного обладнання на всі види бензинових двигунів, діагностику, гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування. Тут можуть за бажанням клієнта встановити газобалонне обладнання будь-якого з найбільш популярних виробників.

 

Зараз ПВГП «Автотранс» активно співпрацює з відомим італійським виробником газобалонного обладнання «Автогаз Італія». Обладнання цього підприємства підприємство встановлює вже протягом останнього року і за цей час спеціалісти та клієнти підприємства переконалися, що це одне із найкращих обладнань на ринку в нашій країні.

 

На цей час, разом з італійськими партнерами, ПВГП «Автотранс» впроваджує пілотний проект зі встановлення газобалонного обладнання на дизельні двигуни. Сьогодні встановлено ГБО та проходить тестування на таких автомобілях як, DAF (Євро-3), МАН( Євро-3), Мерседес ( Євро-3). Перші результати дослідження свідчать про заміщення дизельного пального скрапленим газом на 30 %, що дає суттєву фінансову економію.

Команда спеціалістів зі становлення газобалонного обладнання «Автотранс» запрошує автовласників до оновленої майстерні, адже скраплений газ на сьогодні є найбільш економічно вигідним видом автомобільного палива, а довіряти автомобіль варто лише професіоналам.

 http://www.telegraf.in.ua/advertisement/2015/05/07/blagodyna-akcya-do-dnya-peremogi_10045123.html

http://www.telegraf.in.ua/special/2015/04/13/velikodn-podarunki-vd-azs_10044527.html

 На правах рекламы

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх