Напад на блокпост у Слов'янську інсценували - СБУ

21.04.2014, 08:41 Переглядів: 2 479

СБУ завяляє, що у Слов'янську імітували напад на бокпост. В результаті інсценування зовнішнього нападу на блок-пост і розстрілу кількох автомобілів загинула людина, повідомляють у Службі безпеки. СБУ називає інцидент 'цинічною провокацією'.

 

Працівниками СБУ встановлено, що в ніч з 19 на 20 квітня у Словянську не було жодної організації, окрім самих диверсантів та представників криміналітету, яких підтримують та озброюють офіцери ГРУ ЗС РФ. Це підтверджують оперативно-слідчі дії, які здійснювали на місці правоохоронні органи України, повідомляють у СБУ.

 

'Неправдива інформація, яка подається в деяких російських ЗМІ, однозначно спростовується слідчими, які розслідують цей злочин', - йдеться у заяві СБУ.

 

'Очень много вопросов по случившему ночью в Бильбасовке. Врачи отказываются комментировать, пострадавших или убитых никто не видел. Милиция молчит. Блокпост якобы был безоружный, но две сгоревшие машины сильно обстреляны. Гильз очень много, а шины все целые и луж крови нет', - пише журналістка УП Анастасія Береза.

 

Джерело: Громадське ТБ

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх