Що обіцяють зробити партії, якщо пройдуть до парламенту

31.08.2012, 01:18 Переглядів: 4 146

«Чисто конкретно...» 

Політичні партії оприлюднили свої передвиборні програми. Майбутні народні обранці, як завжди, обіцяють високі зарплати, гідні пенсії, дешеву іпотеку, якісну освіту та медицину. А ще – боротись із корупцією та навіть позбавити самих себе недоторканності...

 

Що таке «гідна пенсія» чи «висока зарплата»? І як зрозуміти, виконала партія обіцяне чи ні, якщо у програмі написано: стимулюватимемо, ініціюватимемо, сприятимемо і т.п. Тому ми свідомо не звертали уваги на слова типу: «забезпечимо, побудуємо, здійснюватимемо, утвердимо, протидіяти, запровадити, якісна освіта, доступна медицина» тощо.

 

«ТелеграфЪ» прочитав передвиборні програми. На жаль, вони, як завжди, переповнені подібними словами. Але ми знайшли і конкретні обіцянки. Деякі викликали у нас сміх і подив. Наскільки реально те, що пропонується судіть самі. Ми підготували вам для ознайомлення, на наш погляд, найцікавіші і найголовніші обіцянки. А ще рекомендуємо вирізати цю табличку – аби за п'ять років перевірити, чи не обдурили вас нардепи.

 

Чому ми обрали саме ці політсили? По-перше, це партії, які на слуху в українців. По-друге, вони висувають найбільшу кількість кандидатів у своїх списках, зареєстрованих ЦВК.

 

Автор: admin
Теги: выборы-2012
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх